Бижутата предлагат безброй възможности за изразяване на собствения стил. Но

...
Бижутата предлагат безброй възможности за изразяване на собствения стил. Но
Коментари Харесай

Злато или сребро – как да преценим кои бижута ни подхождат


Бижутата оферират безчет благоприятни условия за изложение на личния жанр. Но въпросът " злато или сребро? " постоянно разделя мненията. 

Независимо дали пазарувате в града, или просто разглеждате онлайн, изборът сред злато и сребро може да бъде сложен. Но има елементарен метод да разберете кой цвят ви  подхожда повече, подхранва силата ви и ви кара да блестите.

Ето защо би трябвало да помислите, преди да последвате импулса си и да посегнете към нормалния си избор.

Определете тона на кожата си

Вашата лична кожа ще даде безпогрешно прецизен отговор на алтернативата " злато против сребро ". Трябва да знаете, че има топли, студени и неутрални тонове.

Топли тонове: кожата ви има жълтеникав, златист или прасковен искра. Тогава златните, бронзовите и медните тонове наподобяват изключително добре по вас.

Хладни тонове: в случай че кожата ви наподобява по-розова, синкава или бяла, тогава среброто, платината или бялото злато са вашият избор.

Неутрални тонове: комбинация от двете. Имате шанс, тъй като с този звук на кожата можете да носите съвсем всички нюанси на бижутата. 



Цвят на очите и косата

Цветът на очите и косата ви също може да подскаже кои бижута ви стоят по-добре.

Русите дами със сини очи биха изглеждали по-добре, в случай че носят по-студени тонове и сребърни бижута. За тъмнокосите дами с кафяви очи по-подходящи са топлите тонове и златните бижута. 



Енергията на металите

За избора на злато или сребро значима роля играе и силата на тялото ви.

Златото има релаксиращ, само че енергизиращ резултат. Използвайте златото, с цел да подобрите кръвообращението, което от своя страна контролира притока на О2 към всяка част на тялото. Това ви оказва помощ да се поддържате във форма и надалеч от заболявания. Златото се употребява и за контролиране на механизма за надзор на температурата на тялото, който ни защищава от външни температурни промени и в допълнение покачва имунитета. 



Клеопатра е употребила златото като решение срещу стареене. В Древния Рим златният мас е   използван за лекуване на кожни инфекции. Днес доста кожни лекари имат вяра, че златото има невероятна мощ при укрепване на кожата. И доста артикули, които намирате на пазара, имат в съставките си злато.

Среброто има известност при стабилизиране на телесната температура и опазване на душевния мир. Смята се, че въздействието му  върху кръвообращението може да е причина за резултата му върху регулирането на топлината. Положително заредените сребърни йони основават проводимо поле, което отразява електромагнитното лъчение надалеч от тялото. Това подтиква естествената проводимост на тялото и усъвършенства кръвообращението, салдото на телесната температура и общото богатство.  

Среброто се употребява като като мощно антимикробно средство, което се бори с инфекциите и подкрепя предпазването от простуда и грип, както и при укрепване на рани. 

Освен това се счита, че среброто успокоява и оказва помощ при тревога.  



 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР