Бижута, пуловери, ваучери... стига вече с тези изтъркани подаръци за

...
Бижута, пуловери, ваучери... стига вече с тези изтъркани подаръци за
Коментари Харесай

Яки и нестандартни идеи за коледни подаръци

Бижута, пуловери, ваучери... стига към този момент с тези изтъркани дарове за празниците. Ако познавате хора, които имат авантюристичен дух - подарете им нещо крепко. Не е наложително да е безценен подарък, само че дано бъде забавен и атрактивен. Ако парите идват доста - групирайте се с други другари или родственици, с цел да изненадате обичания си човек. Вижте нашите хрумвания: 

Уроци по езда

Подарете един цялостен курс с уроци по езда. Язденето на коне е нещо извънредно забавно и прелестно и се харесва от всички. За да сте сигурни, че концепцията е подобаваща за хората, които желаете да зарадвате, можете да отидете с тях един път пробно. Ако им хареса - действайте. Ако не - преминете на идната иде. 

Първи урок за полет със аероплан

Да, сходно нещо може да бъде открито и харизано. Не е комплицирано да се провежда след изследване в интернет. Става дума за дребни самолети, в които има квалифициран водач, който дава директиви на индивида. В един миг той поема ръководството. Ако вашите близки не харесват коне и се опасяват от високо е време за концепция №3. 

Парти на яхта

Проучете къде в България (или Гърция, за какво не?) дават яхти чартърен. Разбира се, ще би трябвало да почакате до лятото, с цел да се осъществя подаръка, само че при толкоз ранна поръчка цените ще са други. Наемете една яхта и направете грубо празненство с всички, които са дали пари за подаръка. Това несъмнено ще бъде прекарване, което си коства. Ако и това не ви подхожда, дано забележим идната концепция. 
Как да изберем дарове за Нова година?
Остава доста малко време до Нова година и мнозина стартират да мислят какво да подарят на своите близки, другари, познати. Често избир...
Прочети повече
Абонамент за марка бира/вино

Това е нещо много елементарно изпълнимо. Говорете с определен магазин за крафт бира или за марка вино. Дори да нямат абонамент, ще могат да измислят нещо, което да ви предложат. Нека всеки месец има селекция от няколко бири или 1-2 виновност, които индивидът да получава за цялата година. Като сумарна цена наподобява доста, само че си коства всяка една стотинка. 

Уроци по определен вид занаятчийство

Това е супер крепко (и уместно даже за трезвеници), само че е мъчно за осъществяване. Просто сте подвластни от това дали може да намерите майстор, който желае да дава уроци. И от това какъв майстор има изобщо. Може да е правене на керамика, работа с дърво или нещо напълно друго. Ще бъде извънредно забавно за хората да минат през нещо такова и да създадат нещо с ръцете си. 

Това са нашите свежи хрумвания за яки и ексцентрични коледни дарове. И в случай че се колебаете - постоянно подарете книга!

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР