Бих препоръчал хората да не основават на свидетелствата на бивши

...
Бих препоръчал хората да не основават на свидетелствата на бивши
Коментари Харесай

Росен Йорданов: Полицията нито е решителна, нито интелигентна като Пелов

Бих предложил хората да не основават на свидетелствата на някогашни и сегашни пандизчии във връзка на случая в Ботевград. Очевидно Пелов е имал потребност от логистична поддръжка и си я е обезпечил в Ботевград. Това разяснява психологът Росен Йорданов пред нова тв:
Проблемът е, че хората доста са се страхували от Пелов. Когато той избяга, предвиждах че няма да се върне на родното си място. Той е съобразителен, съдбоносен, праволинеен, няма какво да губи, с изключение на личният си живот. Факт е, че полицията нито е решителна, нито задоволително умна.

Смятам, че са имали проблеми с логистиката и Пелов като водач е поел тази роля като е обезпечил пребиваването им в апартамент на негови познати в Ботевград. За Колев е доста комфортно да го считат за мъртъв.

Нелепо беше изявлението на виновните служители на реда и прокурори, че променената осанка на нарушителите, е причина да не ги заловят. Бих нарекъл Алекови методите в работата на полицията, където липсва подготовка и се назначават хора по шуробаджанашки принцип.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР