Би Ти Ви казва сбогом на единственото оцеляло в национален

...
Би Ти Ви казва сбогом на единственото оцеляло в национален
Коментари Харесай

Сеч в bTV! Свалят от ефир любим водещ на всички българи

Би Ти Ви споделя довиждане на единственото оживяло в народен ефир всекидневно вечерно шоу. Според новата програмна скица, предаването на Цитиридис ще се излъчва единствено в петък за един час.

Така Николаос ще се елементарни със срещите със фенове всяка делнична вечер, а и със солидната заплата, която взимаше. Сега бюджетът на шоуто е орязан фрапантно. Освен това огромна част от екипа към този момент е освободен, написа в. „ Филтър “.

Три години след старта, ориста на предаването е нерадостна. Вечерното шоу, което потегли с гръмка рекламна акция през 2020 година, не съумя да оправдае очакванията за висок рейтинг, на който доста залагаха от Би Ти Ви след раздялата със Слави Трифонов.

За проблеми с предаването на Цитиридис в действителност стана ясно още преди година, когато времетраенето му бе понижено от един час на 30 минути.

За похлупак Николаос не съумя да пребори конкуренцията и в новогодишната нощ, когато бе обичай по рейтинг от „ Щръклица “-та на Българска национална телевизия. А това още повече сгъсти черните облаци над главата му. По всичко проличава, че скоро Би Ти Ви дефинитивно ще се раздели с гръцкия водещ.

Няма спор – да се прави всекидневно вечерно шоу не е по никакъв начин лесна работа. И Българска национална телевизия, и Нова се пробваха да основат такова, само че се провалиха. Единственият, който оцеля цели 19 години в Би Ти Ви, бе Слави Трифонов.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР