БГНЕС В момента черноморските курорти на юг от Бургас се пукат

...
БГНЕС
В момента черноморските курорти на юг от Бургас се пукат
Коментари Харесай

Симеонов: Курортите ни на юг от Бургас се пукат по шевовете

 БГНЕС В момента черноморските курорти на юг от Бургас се пукат по шевовете, заяви пред " Фокус “ Валери Симеонов, заместник-председател на Народното събрание и ръководител на НФСБ. 

" Напливът е много сериозен. Това ми дава основанието да бъда оптимист за летния туристически сезон у нас. Най-важният фактор си остава времето, несъмнено, само че най-малко от това, което виждам досега, съм окуражен “, изясни той. 

Валери Симеонов разяснява още, че борбата за концесионирането би трябвало да бъде огромна и да се изведе с обединените старания на изпълнителната и законодателната власт. 

Уверен съм, че в четвъртък ограниченията за рестарт на поддръжката на туризма, препоръчани от НФСБ, ще бъдат признати, сподели още Симеонов. Според него навременен резултат ще дадат ограниченията, свързани с понижаване на Данък добавена стойност за виното и бирата. 

" Това незабавно ще се отрази върху оборотите и облагите на ресторантьорите. Надявам се да се отрази и на цената. От 20% на 9% не е дребен марж. Сигурен съм, че заведенията могат да си разрешат да понижат малко цените на бирата, изключително на българската. Ефект ще има и за туроператорските компании, тъй като те са неразделна част от туристическия отрасъл. Незабавен ще бъде и резултатът за всички, осигуряващи услуги със спортни уреди “, изясни Валери Симеонов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР