БГНЕС ОДМВР-Благоевград също е осъдена по делото Чората. Това съобщи по

...
БГНЕС
ОДМВР-Благоевград също е осъдена по делото Чората. Това съобщи по
Коментари Харесай

ОДМВР-Благоевград осъдена по делото Чората

БГНЕС ОДМВР-Благоевград също е наказана по делото " Чората ". Това заяви по време на конференция шефът на дирекцията старши комисар Николай Хаджиев, представен от " Фокус ". Той добави, че сега юристите на институцията се срещат със случая.

По думите му обстановката с петимата наказани служители на реда 14 години по-късно е извънредно неприятна, а решението на Върховен административен съд изненадало абсолютно всички. " Това са български служители на реда. Не е редно да разясня решенията на съда. Надявам се да се стигне до някакви резултати, защото въпреки всичко приказваме за обвиняване за ликвидиране и аз се надявам това да не е края “, разяснява той.

Според него няма по какъв начин този случай да не се отразява на чиновниците на Министерство на вътрешните работи, защото петимата наказани въпреки всичко са техни сътрудници и е обикновено да бъде проявена някаква взаимност. Към този миг полицейският шеф не разполага с информация дали наказаните се намират в следствения арест в Благоевград или към този момент са приведени в пандиза в Бобов дол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР