БГНЕС Новата война е информационна, не микробиологическа. Това е нещо като

...
БГНЕС
Новата война е информационна, не микробиологическа. Това е нещо като
Коментари Харесай

Учен от БАН: Войната срещу коронавируса е информационна, не микробиологическа

 БГНЕС " Новата война е осведомителна, не микробиологическа. Това е нещо като трета международна война на полето на цифровите технологии. Това е виртуална война, тя не съществува, само че в нашето схващане е реалност “. Това разяснява пред БНР проф. Лъчезар Аврамов, основател на лабораторията " Биофотоника “ към Института по електроника на Българска академия на науките.

По думите му жертвите предходната година са били повече, само че тогава медиите не са били вторачени в тематиката и не са ги вкарали в съзнанието на хората: 

" Според статистиката в България всеки ден умират по 300 души. Миналата година са умряли 108 000 души. Някой да е направил военно, изключително състояние? От тази зараза съгласно мен никой не е умрял, тъй като да се твърди от какво е умрял някой, би трябвало да има аутопсия. Тук става дума за хора, които умират от онкологични или кардиологични болести, само че са с записана вирусна зараза и се записват като жертви на вируса “.

В предаването " 12+4 “ проф. Аврамов добави:

" Тази рецесия провокира ужасно мощна управническа рецесия... Цялата тактика за битка с инфекцията беше построена върху два правилото с четири погрешни изказвания. Първият принцип е, че има застрашаваща цивилизацията зараза, вирус, който не се лекува с нищо. Първо, вирусът не е толкоз заплашителен и второ - се лекува. Втората част на изказванието, че за вируса няма лекуване. Няма ваксина и характерно лекарство, само че си има универсални способи, които се ползват против всички инфекции “. 

Проф. Аврамов и доктор Христо Дамянов са написали отчет до министър-председателя и до министъра на опазването на здравето: 

" В него посочваме, че при нашата процедура се ползват два метода, които подсигуряват предотвратяване от този вирус. Беше осведомен и медицинският щаб. Излязоха и международните резултати... Има технология, която се назовава високодозово интервенозно лечение с Витамин С, и с нея са избавени тежките случаи в Шанхай. В същото време се появи информация, доказана от проф. Иво Петров, че в Испания хората се избавят с така наречен озонотерапия. Трябваше да се реагира доста по-ефективно - да не се вкарва изключително състояние, а да се подхващат съществени медицински ограничения. Физическата изолираност, повишение на хигиената са нужни “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР