БФС вкара поправка, която ще помогне главно на сина на

...
БФС вкара поправка, която ще помогне главно на сина на
Коментари Харесай

БФС вкара поправка „Ники Михайлов“

БФС вкара корекция, която ще помогне основно на сина на Боби Михайлов - Ники Михайлов. От идващия сезон в елитния ни футбол няма да имат право да пазят играчи, който са без паспорт от Европейския съюз. Забраната визира стража на Левски Милан Миятович (Чгора), на ЦСКА-Сф Густаво Бусато (Браз), както и Ренан дош Сантош (Браз) и Хорхе Броун от Лудогорец.

Предложението било направено от треньорскара комисия. Не се оповестява обаче за какво възбраната визира единствено вратарите, а не и футболистите на други постове. От скандалното решение не излиза наяве с какво вратарите отвън Европейски Съюз се разграничават от тези в Европейски Съюз.

Поправката ще помогне точно на Ники Михайлов, който е твърда запаса на Миятович. Треньорът на Левски Петър Хубчев пусна този сезон Ники само в мача за купата със Спартак Вн (5:1), като с изявите си в тази среща предходната седмица селекционерът България Краси Балъков реши да го върне в националния тим.

Също по този начин беше решено всички претенденти за лиценз ще би трябвало да разгласяват на клубната си интернет страница финансовата информация, която дават на Лицензионната комисия към 31 март на съответната година.

В допълнение бе признато предлагането да се опрости процедурата по издаване на лиценз за Втора професионална лига (ВПЛ), като се признае, че лиценз за присъединяване в Първа професионална лига е годен за присъединяване и във ВПЛ, без показване на спомагателна молба или документи.

" Ръководните фактори в българския футбол също по този начин одобриха предлагането за налагане на санкции и санкции на четвъртите съдии, съдийските наблюдаващи и делегатите на дуели от вътрешното състезание при неспазване или незадоволително осъществяване на служебните им отговорности, както и предлагането на Треньорската школа за възбрана присъединяване на вратари с паспорти от страни отвън Европейския съюз в професионалния ни футбол от началото на спортната 2020/2021 година ", оповестиха от БФС посредством формалния си уебсайт.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР