Безумно обяснение даде управата на комплекса, в който жена плати

...
Безумно обяснение даде управата на комплекса, в който жена плати
Коментари Харесай

Безумно обяснение за 64 лв. чадър на Слънчака

Безумно пояснение даде управата на комплекса, в който жена заплати 64 лева за два комплекта " чадър и жезлонг ". Шефовете споделиха, че объркали цените с …миналогодишните. Служителят, който е таксувал жена,  объркал досиетата. Управата се извини на дамата, която пусна скандалната сума в обществените мрежи и даде обещание да се поправи.

Припомняме, че през вчерашния ден стана ясно, че ревизират плаж в Слънчев бряг след фотография на касов бон.

" Папката с ценоразписите беше от предходната година очевидно или по-миналата, не знам и аз, по това работя ", съобщи разпоредителят на плажа Ибрахим Мехмед пред бТВ. На въпрос какви са били цените предходната година, мъжът отговори, че комплектът е коствал 32 лева, само че тази ще бъде - 12 лева От комплекса се извиняват на дамата и приканват тя да се свърже с тях, с цел да ѝ възстановят сумата. Оттам изясняват, че дамата е била единственият клиент за деня и други хора не са таксувани на " старите цени ".

Пространството пред хотела се води " ВИП зона " и нормално е непокътнато за гостите му.

От Министерството на туризма изясняват, че това лято " ВИП зони " на плажовете не може да има. И че, в случай че за пластмасов шезлонг и чадър тук се заплаща по 4 лева, толкоз би трябвало да е цената и на по-луксозните плажни такъми.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР