Безценни съвети към родители, учители и държава даде любимият на

...
Безценни съвети към родители, учители и държава даде любимият на
Коментари Харесай

Учителят Тео посочи 2 неща безценни за децата неща

Безценни препоръки към родители, учители и страна даде обичаният на генерации физици преподавател Теодосий Теодосиев. Той направи това през днешния ден по време на конференцията в границите на събитието " Ало, Космос! Говори България " в " София тех парк " в столицата.

Най-важното произвеждане през днешния ден в една страна е производството на хора, само че не каквито и да е, а качествени, можещи хора, сподели известният учител по физика. Теодосиев уточни, че не всичко е плод на " ръката ", а на " главата ", тъй като " маймуната също има ръка ", само че това не я прави човек.

" Преди милион години, когато някаква маймуна се е сетила да посади дръвче, това към този момент е човек - вижда десетилетия напред, по какъв начин дръвчето ще порасне и ще ражда плод, вижда в бъдещето ", изясни учителят. Събрали сме се да гледаме в бъдещето, България не е толкоз дребна страна, колкото наподобява, разяснява той и означи, че 16 страни в света са с безспорни първенци по физика и ние сме една от тях.

Българската майка продължава да ражда изумителни деца, счита Теодосиев. През 21 век най-ценният и най-скъпият артикул ще бъде положителното обучение и, бих добавил, и положителното образование, добави той.

Неговият съвет е децата да се занимават с технологии от най-ранно детство, само че да наблегнат и на четенето на книги, с цел да имат добър понятиен уред, да знаят смисъла на думите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР