Безспорно пицата е едно от любимите хапвания за повечето семейства.

...
Безспорно пицата е едно от любимите хапвания за повечето семейства.
Коментари Харесай

Вкусна пица, която ще ви отнеме 15 минути

Безспорно пицата е едно от обичаните хапвания за множеството фамилии. Може ли да приготвим вкусна пица единствено за 15 минути? Ето и предлагането ни за бърза пица на тиган. Ако я опитате един път, несъмнено ще се трансформира в обичаната ви бърза вечеря.
Съставки
Няколко филийки самун
Парче шунка или различен мек салам
Кашкавал
4 яйца
50 мл прясно мляко
1 домат
1 супена лъжица кетчуп
1 супена лъжица олио
Сол на усет
 Веригата заведения за хранене Pizza Hut разгласи фалит Веригата заведения за хранене " Pizza Hut " разгласи фалит
Компанията „ NPC International “, един от най-големите оператори на вериги за бързо хранене в Съединени американски щати, под чието ръководство се на...
Черен пипер
Зелен лук
Подготовка
Разбийте яйцата в дълбока купа, прибавете солта и черния пипер. След това прибавете млякото и разбийте добре всичко. Нарежете хлябът на тънки филийки. Необходими са ви толкоз, едвам покриете дъното на тигана, който ще употребявате. Нарежете салама и домата на тънки филийки.
Загрейте олиото в тиган. Потопете всяка една от филийките в яйчената примес и ги наредете компактно в тигана. Отгоре изсипете останалата ви примес. Покрийте тигана с похлупак и оставете на слаб огън до златисто кафяво. След това обърнете филийките като палачинка и намажете с кетчупа. Поставете саламът и нарязаните домати, поръсете с подправки и настъргания кашкавал. Отново покрийте съда и оставете на котлона до момента в който кашкавалът се разтопи. И вашата бърза пица е подготвена!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР