Безспорно е, ме жените са красиви на всяка възраст. Когато

...
Безспорно е, ме жените са красиви на всяка възраст. Когато
Коментари Харесай

Как изглеждаха 50-годишните жени преди и как сега

Безспорно е, ме дамите са красиви на всяка възраст.

Когато са на 20 се отличават освен с външната си хубост и младост, само че и със своята непрестореност, непринуденост и изграждащ се темперамент.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК СА ИЗГЛЕЖДАХА 50-ГОДИШНИТЕ ЖЕНИ ПРЕДИ И КАК СЕГА

В своите 30 те са доста по-улегнали, знаят добре какво желаят от живота, гонят го и го реализират. Целеустремеността им, както и знанията, които са натрупали във всяко отношение им оказва помощ още повече в 40-те им години.

Някои споделят, че точно в 40-те дамите са най-уверени в себе си. Вече са се потвърдили в специалността, построили са си имидж, имат семейство.

Прелестна - Никол Кидман по бански на 50

Памела Андерсън секси и гола на 50

Въпреки всичко през последните десетилетия стандартите за кариера и развиване на дамата се трансформираха доста. Същото важи за външния им тип. Ако през 80-те години на XX в., те са имали едни цели и модели за подражателство, то в XXI в., нещата наподобяват по напълно различен метод.

Жените през днешния ден имат свободата да избират доста аспекти, като да вземем за пример в професионален проект. Само преди няколко десетилетие някои специалности се смятаха за типично "мъжки ", а дамите в тях бяха по-скоро като нещо "екзотично ".

Прическата, която е била съвременна в годината ти на раждане

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КАК ИЗГЛЕЖДАТ 50-ГОДИШНИТЕ ЖЕНИ Пожарна охрана СВЕТА

В галерията горе сме подбрали фотоси на едни от най-известните дами в света, когато са били на 50 години, само че в две разнообразни времена.

Ще видите по какъв начин са изглеждали дамите в техните 50 преди близо 20-30 години, както и 50-годишните в по-ново време.

Как биха изглеждали звездите, в случай че бяха небогати

Жените, обявявани за най-красивите в света през годините

Как изглеждаха супермоделите преди 20 години

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР