Безработен, с множество регистрации за кражби и грабежи, бивш пандизчия

...
Безработен, с множество регистрации за кражби и грабежи, бивш пандизчия
Коментари Харесай

Рафет Кирката, обрал чейндж бюрото и банкомата в Кърджали, правил и други големи бели

Безработен, с голям брой регистрации за обири и грабежи, някогашен пандизчия и едвам на 22 години. Това е профилът на рецидивиста Рафет Кирката от Кърджали, който се опита да реализира най-комичния грабеж в последните 10 години в Родопите.

Полуграмотният престъпник атакува с кирка банкомат с мисълта да го обере, разбивайки… екрана на устройството . Разбира се, след удара пари не „ потекли” от банковия автомат, само че пък се присъединили алармените системи, а няколко часа по-късно Рафет Димчев Михайлов ще остане в историята на незаконния свят като най-калпавия апаш.

Мъжът бе арестуван от полицията в Кърджали в четвъртък, откакто в ранните часове на деня подхванал офанзива на обмен бюро и банкомат в центъра на града. Въоръжен с кирка и облечен с камуфлажни облекла с качулка, 22-годишният първо разрушил обменно бюро в региона на пазара в регионалния град . От там той отмъкнал каса, в която обаче се оказало, че има само остарели документи. Вероятно сърдит от каръка, мъжът се насочил към площад „ Освобождение”, където забил кирката в екрана на банкомат до входа на банков клон. Задействала се алармата и изплашеният Рафет избягал, захвърляйки инструмента на плануваната кражба. Уловен от охранителните камери, служителите на реда бързо влезнали в дирите на причинителя и Рафет Димчев Михайлов бе арестуван.

22-годишният има голям брой регистрации за обири и грабежи. Той е изтърпял и ефикасна присъда „ отнемане от свобода”, оповестява в новия си брой „ Родопи voice “. Мъжът от квартал „ Боровец” в Кърджали бил незает. Последната присъда на Рафет М. е за осъществен обир. Мъжът нападнал 67-годишна жена в църковен храм в Кърджали. Той отмъкнал от дамата златно синджирче с тегло 0,87 грама.
За действието му, магистратите край Арда го пратиха за 18 месеца зад решетките.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: 24rodopi.com
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР