Безпрецедентно политическо единодушие у нас!Даниел Митов от ГЕРБ, Георги Свиленски

...
Безпрецедентно политическо единодушие у нас!Даниел Митов от ГЕРБ, Георги Свиленски
Коментари Харесай

Изненада! Как СР Македония ще прави правителство у нас

Безпрецедентно политическо единогласие у нас!

Даниел Митов от ГЕРБ, Георги Свиленски от Българска социалистическа партия, Владислав Панев от „ Демократична България ”, Асен Василев от Политическа партия “Продължаваме смяната ” и Мая Манолова от „ Изправи се БГ! Ние идваме “ демонстрираха цялостно единогласие в избирателен спор по Bulgaria ON AIR. Те се сплотиха към мнението, че българската позиция във връзка с Северна Македония би трябвало да се резервира и да бъде доказана в идващото Народно заседание.

Представителите на партиите и обединенията дадоха еднопосочен отговор на този въпрос, подложен от Свиленски. Митов от своя стрна попита дали всички са съгласни, че присъединението на Северна Македония към Европейски Съюз е в полза на България и също получи удостоверение за това от всички участници в полемиката.

Някои наблюдаващи започнаха даже да се майтапят, че македонците ще обединят нашите постоянно каращи се политици и ще създадем дълго чаканото държавно управление.

Съгласие за външната политика на страната беше демонстрирано и към цялостното присъединение на Западните Балкани към Европейски Съюз. Единствено Асен Василев оправи забележка по този въпрос към Даниел Митов. „ Г-н Митов, това не става с козируване ”, съобщи той и назова този жест на Бойко Борисов към представители на Европейски Съюз „ най-срамната сцена, която съм виждал в живота си ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР