Безпрецедентен става скандалът с нарушението на Конституцията от страна на

...
Безпрецедентен става скандалът с нарушението на Конституцията от страна на
Коментари Харесай

О, наглост, твоето име е Кирил Петков! Шарлатанинът вече назначава министри и главен прокурор... Дреме му за Конституцията - нали Байдън го похвали

Безпрецедентен става абсурдът с нарушаването на Конституцията от страна на Кирил Петков и назначилият го за министър в прорез със закона Румен Радев.

Вчера най-сетне самият закононарушител призна, че е спрял да бъде жител на Канада чак в края на август. А това значи, че е излъгал при назначението си в служебния кабинет на Румен Радев през май и е фалшифицирал данните в декларацията си за съгласуемост с поста, където - с цел да бъде назначен, е показал, че е единствено български жител.

Юристи са безапелационни, че за това би трябвало да бъде погнат от прокуратурата, както и да бъде тествано за какво и Радев, знаейки за далаверата, го е назначил. Така самият президент също е престъпил Конституцията.
свързани новини122870на 03.10.2021
След разплитането на обстоятелствата и ясните доказателства за тъпчене на всички правила Кирил продължава да наглее и даже не се извинява. Вместо това по-рано през днешния ден се появи дежурно в тв ефир с напомпано самочувствие и стартира да раздава министерски кресла и постове.

Петков доближава такива висоти на нахалството, че даже кадрува в бизнеса и правосъдната система.

Все е имало тепегьозлък, все помним Жорж Ганчев, Жан Виденов, Сергей Станишев и Слави Трифонов, само че чак пък до такава степен?!

”Вчера имах среща с един български предприемач, който би бил отличен избор за транспортен министър. Той показва, че има точната визия за това”, декларира той, анонсирайки, че е подготвен да извърши обещанието към възможния си спонсор от бизнеса.

Явно не е наясно с нито един български закон, тъй като у нас това се смята не за лобизъм, а за корупция.

Петков раздаде постове в задатък и на хората на Мая Манолова, които също като него са присъдружни на Радев и влязоха в Народното събрание под юмрука му. Покани в обединението и ”Демократична България”, обещавайки на Христо Иванов мечтания му пост на правосъден министър. Как обаче водачът на Демократична България ще одобри сходно предопределение от самозванец, подправящ документи и нарушаващ законите?

Г-н Иванов, сдружавайки се с престъпил закона, вие му ставате съизвършител!

„ Мечтаният ми свят е 121 депутата, Радев президент, тъй като доста одобрявам това, което е направил. Много бих се радвал Лозан Панов да е основен прокурор “, изцепи се още Петков, вместо да изясни за какво е погазил висшия закон на България.

Лозан Панов да е основен прокурор, евентуално с цел да му замете зулумите...

" Мечтаният му свят "...Свят на неистина. На това ли са го учили в Харвард наследникът на Остап Бендер?

Не Съединени американски щати, България е страната на неограничените благоприятни условия, в която един безграничен лъжец може да се демонстрира всеки ден по малкия екран като избавител и да се радва на висока електорална поддръжка!

Какво му дреме на този вид за нашата Конституцията - нали персонално Байдън го похвали...
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР