Безплатното гледане на футбол на Острова ще става все по-трудно.Световното

...
Безплатното гледане на футбол на Острова ще става все по-трудно.Световното
Коментари Харесай

УЕФА затяга мерките срещу незаконния стрийм на футболни срещи

Безплатното гледане на футбол на Острова ще става все по-трудно.
Световното състезание по футбол в Русия завърши и множеството футболисти започнаха подготовка за новите шампионати. Заедно с тях се подготвят за новите футболни сезони и в Сион – централата на Европейската футболна асоциация УЕФА.

Днес правата от телевизионни предавания доближават милиони долари – от Токио и Абу Даби до Канбера и Лос Анджелис – всеки желае да следи в действително време осъществяванията на Мбапе и Меси, на Роналдо. Става дума за бизнес за милиарди, като парите от телевизионни права нерядко се явяват съществено перо в бюджетите на доста клубове. Но в последните години се ускори и наличието на прихванати предавания по противозаконен метод, от което страдат, както клубовете, по този начин и медийните компании. И несъмнено УЕФА. „Страдат“, несъмнено не е напълно тъкмо, тъй като, в случай че човек е избрал да не заплаща, с цел да гледа мач, то той просто няма да заплати – без значение има ли безвъзмезден стрийм или не.

TorrentFreak оповестява, че този месец УЕФА е съумяла да преподпише и дори да разшири блокирането на пиратски стрийм във Англия. Решението, което за първи път беше подписано предходната година от Върховния съд на Албиона, отрежда, че отговорност на интернет доставчика е да блокира достъпа до уеб сайтове, предлагащи гратис лъчение на мачове.

С допълнението, което автентично обгръща само шампионатите на Острова, УЕФА издейства блокирането на спомагателен брой шампионати, като тук влизат и Шампионската лига и Лига Европа. Имената на другите шампионати не се оповестяват.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР