Безплатните лекарства за ученици и пенсионери не само са възможни,

...
Безплатните лекарства за ученици и пенсионери не само са възможни,
Коментари Харесай

Марешки: Изберете служители, не алчни господари

„ Безплатните медикаменти за възпитаници и пенсионери освен са вероятни, само че и нужни. Защото един народ се познава какъв брой коства по грижата му към децата и възрастните. С едната ръка да обещаваш по-високи пенсии и детски надбавки, а с другата да ги отнемаш за медикаменти е освен непочтено, само че и лицемерно. Това е истината ”, сподели водачът на ВОЛЯ Веселин Марешки.

Днес хиляди пенсионери  избират сред това да си платят сметките и да си купят медикаментите за месеца. И когато парите не стигат, какво да вършат – да се лекуват до 15-о число, а след това заболяването да чака!

По думите на политика, страната има пари за безвъзмездни медикаменти. Това ще коства два пъти по-малко, в сравнение с хората заплащат, тъй като тя купува на едро.

Марешки прикани политиците да спрат с празните си обещания. Според него, старите партии са имали 30 години да изпълнят най-малко едно нещо от огромните си стратегии, само че нищо не са свършили. „

Аз, в случай че имам подобен чиновник, който единствено дава обещание, а отсреща няма резулати, не 30 години, не 30 дни, 3 дни няма да го понасям.

В политиката народът е работодателят. По време на избори българите назначават. Нека народът си избере чиновници, а не алчни господари! Нека изпратят в Народното събрание хора, които ще създадат медикаментите безвъзмездни за възпитаници и пенсионери.

Ако го желаят, приканвам ги да ни го гласоподават като задача в неделя. С номер 24! ” съобщи Марешки.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР