Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще

...
Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще
Коментари Харесай

Мустафа Карадайъ разкри какво ще стори, ако бъде избран за президент

Безплатна детска градина за всяко дете в България. Това ще е огромната ни цел с госпожа Искра Михайлова, когато ни изберете за президент и вицепрезидент на България. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ, претендент на Движението за президент на България, на спонтанна предизборна среща на бензиностанция в Бяла Слатина, област Враца.

Екипът на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи спря за кафе по пътя си към област Плевен, само че въпросите на жителите бяха многочислени.

Безплатната детска градина ще е идеята на вицепрезидента Михайлова, акцентира Карадайъ. И сподели: „ За да може да имаме добити привички още в детската града, да има дисциплинираност, с цел да не отпадаме от учебното заведение и да се образоваме от най-ранна възраст. Нашите деца би трябвало да са образовани и учени!”.

Има потребност от нов стадий на демокрацията в България, безапелационен бе Карадайъ. Това разделяне у нас, не съществува на никое място другаде в Европа, по тази причина би трябвало да сложим демокрацията на нов стадий, разгласи претендентът за президент на Движение за права и свободи.

Защо ще спечелим изборите? - попита той хората. И изясни: „ Всички вършат разделяне и разделяне, а в конституцията написа, че президентът би трябвало да бъде обединител на нацията, на всички съставни елементи – и етнически, и стопански, и политически.

Президентът като институция е полето, където даже тези, които не се харесват, би трябвало да могат да си приказват и да се схващат, а не да се опълчват: президентът да влезе в политически окоп и да се стреля, нагледно казано, с премиера или с другите институции в страната. Това не е президент.

А ние с госпожа Михайлова сме въплъщение на националното ни обединяване, на единството на нацията. Затова тези, които имат уши да чуват и разсъдък да мислят, ще гласоподават за нас”.

Президентът и вицепрезидентът би трябвало да слагат сплотяващи национални дела. И аз ви предлагам такава – да достигнем междинните европейски стандарти на живот и то в най-скоро време, обърна се към хората Мустафа Карадайъ и получи бурните им аплодисменти. Не е доста мъчно, нали, само че желае доста работа и доста познание.

Ние имаме и знанията, можем доста да работим, сподели Карадайъ. И напомни, че огромните национални цели на България НАТО и Европейски Съюз бяха дефинирани от почетния ръководител на Движение за права и свободи доктор Ахмед Доган и осъществени по времето, когато Движение за права и свободи бе в ръководството през 2004 и 2007 година

Карадайъ напомни, че доктор Доган има златен орден от Конгреса на Съединени американски щати за приноса му за участието на България в НАТО и за мирния преход в България. Ние можем да слагаме национални цели на България и да ги реализираме, безапелационен бе водачът на Движение за права и свободи.

Живеем в 21 век, хората не желаят помощи, желаят да работят, да получават положителни заплати за знанията и уменията си, да живеят добре в тук, в Родината си, съобщи Искра Михайлова, претендент на Движение за права и свободи за вицепрезидент на България.

„ Докарахме го до такава степен, че в продължение на 12 години ГЕРБ да бъдат единствените, които разпределят работата. Те сътвориха паяжина в цялата страна, която е безусловно обвързвана с публичните поръчки, които се финансират от Европа и от националния бюджет.

Частните вложители изчезнаха. Оказва се, че нашите родственици и другари, които живеят отвън България са по-голям вложител, от непознатите фирмите. Българите зад граница са най-големият вложител у нас. Това не е икономика”, безапелационна бе Михайлова.

Да не мислите, че е каприз на Мустафа Карадайъ да се кандидатира за президент? Не, това е знак – дотук беше, съобщи Искра Михайлова. И отсече: „ Бойко Борисов да се кандидатира за президент инцидентно? Не. Страх го е. Не може, не смее и е страхливец. Някой различен от партиите да изправи водача си на изборите за президент, няма такова нещо.

Единствен Мустафа Карадайъ, само Движение за права и свободи.”.„ Бойко, твоята паяжина стартира да се раздира вече”, съобщи още Михайлова.„ Няма по какъв начин да оплетат отначало нишката. Оттук нататък всичко зависи от нас, българите. Бойко Борисов не може да бъде повече министър председател, Европа не го приема. Какво е мнението за него в Европа?

Потупване по рамото и „ Браво, Бойко”. Ама защо „ Браво” никой не зае. Затова даваме знак - стига, баста, край, точка.”, разгласи претендентът на Движение за права и свободи за вицепрезидент. И съобщи: „ България би трябвало да бъде подредена още веднъж – от най-високото място до община Бяла Слатина.”.

Спряхме белия рейс пред общината – не инцидентно, тъй като си я желаеме. Това е знак, нищо инцидентно няма. А си я желаеме, тъй като 80 от публичните поръчки минават пред кмета, а той също е в оная паяжина, сподели Михайлова.

С директното си присъединяване във властта Движение за права и свободи сподели, че България може да бъде богата страна, от която хората не си отиват, а в която се връщат, в която вложенията бяха милиарди евро годишно, сподели зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев. И добави: „ Това уплаши избрани хора в България – един олигархичен кръг „ Капитал”.

Този кръг сътвори медийно Борисов, по този начин както в този момент си хванаха Кирил Петков и Асен Василев и всеки ден ни ги натрапват от тв приемника, добави той.

Ние се озовахме против една масирана агитация против Движение за права и свободи, която имаше за цел на изолира Движение за права и свободи. Но ролята на Движение за права и свободи не може да бъде заличена, смисъла на Движение за права и свободи не може да бъде заличено, сподели Цонев.

„ Ние сме първата партия, която се бори против това намерено. Движение за права и свободи в никакъв случай не е разрешавало решенията да се вземат някъде, отвън институциите на България. Като партия Движение за права и свободи в никакъв случай не е разрешавало решенията й да се вземат някъде другаде отвън централата на „ Стамболийски” 45 от груповите й органите.

От другата страна не е по този начин, решенията вземат двама трима души в задкулисието - привикват политици и споделят: ти това, ти онова”, съобщи още зам.-председателят на Движение за права и свободи.

И изрично съобщи: „ Защо, когато в 45-ото Народно събрание Движение за права и свободи сподели, че поддържа държавно управление безусловно, не го сформираха? Защото знаят, че когато Движение за права и свободи поддържа държавно управление, не могат да си разиграват коня. А ще би трябвало да водят открита, обществена и почтена политика за ползите на страната и хората.”.

Изпратихме писмо до всички еврокомисари за безобразията по изборите в България, маскирани под фразата „ тъй като имало съмнения”, заяви президентът на АЛДЕ Илхан Кючюк. Ние поканихме евронаблюдатели, които ще наблюдават какво става по изборите.

Европа е обезпокоена за положението на българската народна власт, акцентира Кючюк.Следващите срещи на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи са в Кнежа и с. Буковлък, Плевенско.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР