Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в сферата на

...
Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива тенденциите в сферата на
Коментари Харесай

Безплатен курс Coca-Cola Academy разкрива тенденциите в маркетинга в SoftUni Digital от 24 април

Безплатен курс Coca-Cola Academy (Light) разкрива трендовете в областта на маркетинга в SoftUni Digital от 24 април Онлайн регистрацията за присъединяване в образованието е отворена до 22 април
Системата на Кока-Кола в България и SoftUni Digital провеждат гратис образование Coca-Cola Academy (Light), което ще разкрие тънкостите в основаването и реализирането на тактиките зад едни от най-популярните марки безалкохолни питиета в международен мащаб.

е отворено до 22 април, а образованието е уместно както за начинаещи, по този начин и за всички, които имат прочут опит в региона на маркетинга и владеят британски език на начално равнище.
-->
Coca-Cola Academy (Light) ще започва на 24 април, понеделник, и в продължение на две седмици топ специалисти от Системата на Кока-Кола в страната ще издигнат завесите към главните правила и трендове в областта на маркетинга и търговията. Началото ще бъде обещано с тематиката за построяването на тактика за лансиране на иновация в актуалната пазарна среда, пречупена през призмата на настоящо продуктово решение. Следва динамичността в ръководството на онлайн канала и за какво то е толкоз друго от обичайното. Локалната точка за продажба е значителен фактор и по време на академията ще бъде обяснено за какво е значимо консуматорът да бъде зает с марката и по какъв начин може да се реализира това. Специалистите в компанията ще разкрият и редица на практика техники от професионалния си опит, а като бонус за всички участващи ще бъде отворена и тематиката за 12-те сили на маркетинговите водачи, които стоят в основата на триумфа и удовлетвореността от резултата както за потребителите, по този начин и за компанията.

Участниците в курса могат да гледат лекциите онлайн от всяко място на света и в комфортно за тях време, като материалите ще бъдат налични единствено за регистрирани консуматори.

Coca-Cola Academy (Light) се организира в партньорство със SoftUni Digital, като част от просветителната стратегия на Системата на Кока-Кола у нас - #YouthEmpowered. За миналите 6 години от основаването си, в границите на програмата са подготвени над 22 000 младежи от разнообразни области на България, които са получили скъпи препоръки и уроци, разрастващи техните умения и допринасящи за сполучливата им реализация в България след довеждане докрай на образованието им.

Програмата #YouthEmpowered дава обещание нова серия от вълнуващи срещи и обучителни начинания до края на 2023 година, които ще бъдат пресечна точка на младежите с бизнеса и ще продължат да развиват техните умения и капацитет.

Всеки искащ може да се запише изцяло гратис от.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР