Без споразумение по ключовите търговски преговори между Великобритания и Европейския

...
Без споразумение по ключовите търговски преговори между Великобритания и Европейския
Коментари Харесай

Лондон и Брюксел зациклиха в търговските преговори за Брекзит

Без съглашение по основните търговски договаряния сред Англия и Европейския съюз приключи срещата сред премиера на Обединеното кралство Борис Джонсън и ръководителя на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен. Двамата организираха работна вечеря в Брюксел нощес, след която остават съществени несъгласия сред двете страни, предадоха международните организации.

" Министър-председателят и госпожа Фон дер Лайен се договориха да проведат спомагателни договаряния сред представителите на страните през идващите дни. Премиерът желае да бъдат проучени всички вероятни способи за реализиране на договорка. Борис Джонсън и Урсула фон дер Лайен са се съгласили, че в неделя би трябвало да бъде взето твърдо решение за ориста на разговора ", представен е от ТАСС неизвестен източник от английското държавно управление.

Официалното известие от " Даунинг стрийт " 10 гласеше: " Огромните разлики остават, само че диалозите ще продължат. Лондон въпреки всичко има желание да подписа договорка до неделя. "

По-късно през днешния ден в Брюксел ще бъдат обновени договарянията сред делегацията на Англия и основния договарящ на Европейския съюз. Ако не се договорят, Лондон ще би трябвало да излезе от преходния интервал в края на годината без комерсиално съглашение.

Преди вечерята с Фон дер Лайен министър председателят Джонсън съобщи: " Нашите другари в Европейски Съюз упорстват, че в случай че в бъдеще одобряват нов закон, който ние в тази страна не желаеме да съблюдаваме или с който не сме съгласни, те ще имат автоматизираното право да ни санкционират и да отвръщат на удара. Мисля, че това са условия, които никой министър-председател на тази страна не би трябвало да приема. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР