Без съмнение последното поколение конзоли на Sony и Microsoft съществуват

...
Без съмнение последното поколение конзоли на Sony и Microsoft съществуват
Коментари Харесай

Фенове вярват, че са открили кодовото име на PlayStation 5

Без подозрение последното потомство конзоли на Sony и Microsoft съществуват отдавна на пазара. Последното потомство Xbox и PlayStation към този момент имат към пет години история. Затова любопитните си задават въпроса, какво ще последва? В интернет към този момент има някои догатки.

Изглежда един консуматор на портала ResetEra – Gemüsepizza, е разкрил някои забавни парченца информация. Той е анализирал двата листа с поддържани платформи, част от кода на Unreal Engine 4. Отскоро там участва непознато име – Ереб ( Erebus ). Според Gemüsepizza това би трябвало да е кодовото име на бъдещото потомство подпора на Sony – PlayStation 5. Разбира се, към момента нищо не е несъмнено, изцяло евентуално е името да подхожда на друго устройство или платформа. Трябва, обаче, да вземем поради някои значими обстоятелства.

На първо място би трябвало да отбележим, че Ереб е името на гръцко провидение, символизиращо тъмнината. Освен това то е считано за едно от първите пет същества, съществували при започване на историята. Второ, предходните три PlayStation плана на Sony имаха кодови имена, въодушевени от гръцката просвета. PS4 беше „Орбис“ (Orbis), PS VR се наричаше „Морфей“ (Morpheus), PS4 Pro – Нео. От друга страна това може да значи, че Ереб може би е кодово име на нов модел PlayStation 4. Но това не изяснява наличието му като обособена платформа. Малко евентуално е да се приказва за нова Xbox подпора – почитателите към този момент знаят, че Microsoft работи върху нов Xbox хардуер с кодово име Скарлет.

Геймърите допускат, че новото потомство конзоли ще излезе сигурно през 2020. Много евентуално е огромните компании да популяризират като значими функционалности вградения стрийминг на игри, само че към момента има две години, до момента в който разберем какво ще донесе бъдещето на конзолите.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР