Без контузения Александър Везенков отборът на Сакраменто победи Денвър със

...
Без контузения Александър Везенков отборът на Сакраменто победи Денвър със
Коментари Харесай

Без контузения Везенков Сакраменто постигна важна победа в битката за плейофите в НБА

Без контузения Александър Везенков тимът на Сакраменто победи Денвър със 102:98 като посетител в мач от Националната баскетболна асоциация.

С успеха отборът на Сакраменто резервира шансове за непосредствено класиране за плейофите. Към момента " кралете " са осми в Западната конференция с 31 победи и 23 загуби и са покрай шестото място, даващо право на непосредствено място във етапа на елиминациите.

ДеАрън Фокс се отличи за Сакраменто с 30 точки, 8 битки и 8 асистенции, а с следващ " дабъл-дабъл " се регистрира Домантас Сабонис - 20 точки и 13 битки.

Мемфис прекъсна серия от девет следващи загуби с триумф против гостуващия Хюстън със 121:113.

Джарън Джаксън приключи с 18 точки, в това число три основни тройки в последната четвърт, а новакът Джи Джи Джаксън добави 20 точки от пейката за триумфа на Гризлис.

Орландо се наложи със 118:100 против Ню Йорк в последния дуел за двата тима преди паузата за Мача на звездите. Паоло Банкеро бе най-резултатен за триумфа с 36 точки, а за Никс се отличи Джейлън Брънсън с 33 точки.

Кайри Ървинг наниза 34 точки, а Лука Дончич добави 27 за успеха на Далас над Сан Антонио със 116:93, шеста поредна за " Маверикс ".

Виктор Уембаняма се отличи с 26 точки за Сан Антонио, който губи за осми път в последните девет мача.

Лос Анджелис Лейкърс надигра Юта със 138:122 в Солт Лейк Сити. Антъни Дейвис приключи с дабъл-дабъл - 37 точки и 15 битки, а Руи Хачимура вкара рекордните в кариерата си 36 точкиза триумфа на Лейкърс.

Лейкърс завоюва трета поредна победа, въпреки и без звездата си ЛеБрон Джеймс, коойто лекува травма в глезена.

Другият отбор от Ел Ей - Клипърс, се наложи над Голдън Стейт със 130:125. Пол Джордж приключи с 24 точки за успеха.

Голдън Стейт търсеше шеста поредна победа и триумф номер 500 в кариерата на треньора Стив Кър, само че не съумя да завоюва, макар напъните на звездата Стеф Къри, който бе най-резултатен в мача с 41 точки.

Кевин Дюрант вкара 25 точки за успеха на Финикс над Детройт със 116:100. Симоне Фонтекио приключи с 18 точки за Детройт, който позволи трета поредна загуба.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР