Без гръмки анонси и бляскави пресконференции пред екзалтирани хипстъри, Amazon

...
Без гръмки анонси и бляскави пресконференции пред екзалтирани хипстъри, Amazon
Коментари Харесай

Alexa получава очи с Echo Look

Без гръмки анонси и блестящи конференции пред екзалтирани хипстъри, Amazon продължава да показва напредъка си в региона на изкуствения разсъдък с нови оферти.
Анонсиран преди време, Amazon разгласи стартирането на пазара на Echo Look, задвижвано от Alexa устройство, което се възползва от технологията за компютърната визия. Устройството е налично в Съединени американски щати с цена от $199.

Echo Look бива рекламирано като фешън помощник, само че появяването му открива капацитета на компютърната визия за приложението ѝ в областта на потребителската електроника. Предлагането му съставлява също по този начин и остроумен ход от страна на най-големия онлайн търговец в света, който наред с всичко друго, предлага и облекла и фешън аксесоари в цифровия си магазин. Тази стъпка може да усили доста продажбите на Amazon и ускори така и така доминантната му позиция в цифровата търговия.



Съчетаващ технологиите на машинното образование и достиженията в спектъра на компютърната визия, прибавянето на Alexa към Look съставлява кардинално нов клас смарт устройство, което има „интелект“ (макар и несъмнено изкуствен), „очи“ и „уши“. Look ще помогне в другояче досадни действия, като пренареждане на дрешника, съвет за освобождение от ненужните ви към този момент облекла, които може потребителят му да подари, образуване на дрешника съгласно заложени параметри и случаи, като бизнес или ваканционно пътешестване, публични срещи или за всекидневието.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР