Без Борисов и без Корнелия Нинова като премиери в следващия

...
Без Борисов и без Корнелия Нинова като премиери в следващия
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Изритването на Борисов от властта е дълъг процес

Без Борисов и без Корнелия Нинова като министър председатели в идващия мандат. Най-вероятно идващото държавно управление ще се образува от сегашните извънпарламентарни опозиционни партии.

Това съобщи Мая Манолова от обединението „ Изправи се! Мутри вън! “ в предаването „ 120 минути “ по bTV в рубриката на Мария Цънцарова, където гостува дружно с Татяна Дончева – ръководител на Движение 21.

На въпрос на водещата дали споделят мнението на Слави Трифонов „ без коалиция с ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в идващия парламент “, Манолова отговори, че това не е апел единствено на Слави Трифонов, а позиция на „ Изправи се.БГ “ още преди изборите, като акцентира, че към тях прибавя и патериците на тези обединения – ВОЛЯ, Вътрешна македонска революционна организация, НФСБ.

Манолова сподели още, че със седене пред тв приемниците и с писане във Facebook моделът на Борисов няма да се самоотстрани и всичко ще продължи по същия метод - първи по смъртност, последни по ваксини и проби, първи по претъпкани лечебни заведения и банкрутирали компании вследствие на неналичието на отговорност и подготвеност на ГЕРБ при ръководството на рецесията.

Изриването на Бойко Борисов от властта не е еднократен акт, а дълъг развой, в който извънпарламентарната съпротива да се сплоти, сподели Дончева. Тя беше безапелационна, че парламентарните партии като ръководещата партия ГЕРБ, Вътрешна македонска революционна организация и Българска социалистическа партия си трансферират играчи за по 2-3 месеца, като в Шампионската лига, с което изясни политическата замяна в листите на партиите от статуквото.

Манолова добави, че по никакъв метод няма да разрешат патерици на ГЕРБ в идващия парламент. Готови сме да се надигнем фронтално против Борисов, както го направихме в София и ще държим посоката до дъно, няма да помръднем и сантиметър от нашата позиция – мутрите вън, мафията вън и ГЕРБ и Борисов надалеч от ръководството и хазната, безапелационна бе тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР