Без адекватен бюджет, следващите месеци може да бъдат тежки.Това каза

...
Без адекватен бюджет, следващите месеци може да бъдат тежки.Това каза
Коментари Харесай

Николай Денков: Без адекватен бюджет следващите месеци може да бъдат тежки

Без съответен бюджет, идващите месеци може да бъдат тежки. Това сподели от парламентарната естрада учен Николай Денков.

„ Чакат ни значими промени в законите за битка с корупцията и Наказателния кодекс. За нас това е идея. За да я превърнем в действителност разчитаме на необятна парламентарна и социална поддръжка.  Днес е денят, в който можем да дадем вяра на милионите българи, които желаят да има постоянно държавно управление и настоящ парламент, работещ в името на хората и бизнеса. Днес е денят да изберете кабинет, който има експертизата и смелостта да взема значимите решения и да носи отговорността за тях. България има потребност и от постоянен кабинет, от който зависят заплатите и пенсиите ”, добави Денков.

" Бяха направени доста взаимни отстъпки от двете страни, с цел да се обезпечи непоклатимост и вероятност за страната. Направихме го, тъй като сме сигурни, че България има потребност от постоянно държавно управление, което да взема решение проблемите на хроата и бизнеса и да предвижи уверено напред евроепйското разивтие на страната.
 България има потребност и от постоянен парламент. Най-спешно е приемането на безпределно закъснелия бюджет, от който зависят пенсиите, заплатите, парите за поправки на пътища, учебни заведения, лечебни заведения и детски градини. Без съответен бюджет идващите месеци могат да бъдат изключтелно тежки. Чакат ни промени в закона за битката с корупцията и Наказателен кодекс, нужни за извършване на ПВУ. Наложителни са промени в Конституцията, които да оздравят правосъдната система и да върнат на хората чувството за правдивост ", сподели още Денков.
https://www.facebook.com/novinite.bnt/videos/141349352286743
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР