bett1open, полуфиналОнс Жабур – Коко Гоф 7-6(4), 6-2Поставената под №1

...
bett1open, полуфиналОнс Жабур – Коко Гоф 7-6(4), 6-2Поставената под №1
Коментари Харесай

Жабур не даде шансове на Гоф в Берлин


bett1open, полуфинал
Онс Жабур – Коко Гоф 7-6(4), 6-2


Поставената под №1 Онс Жабур ще бъде противник на Белинда Бенчич във финала на WTA 500 шампионата в Берлин. Във втория полуфинал тунизийката се оправи със съпротивата на Коко Гоф след 7-6(4), 6-2.

Жабур бе изгубила три от предходните четири мача против финалистката от Ролан Гарос, само че бе по-добрата в първия им мач на трева, който приключи след час и 17 минути.

След ранна замяна на пробиви до 3-2 Жабур и Гоф стабилизираха подаванията си и доближиха до тайбрек. В него Жабур натрупа задатък от 6-2. Гоф избави два сетбола, само че с ас при третия съперничката ѝ стигна до триумфа в първия сет.

Във втората част Жабур загуби едвам една точка на сервис до 5-1. Гоф удължи мача с пробив в своя изгода, само че малко по-късно поставената под №1 постави завършек на дуела, в който осъществя 18 уинъра по отношение на едвам 6 непредизвикани неточности.

Във финала и Жабур, и Бенчич ще се борят за втората си купа на трева. Швейцарката завоюва два от трите дуела посред им досега като всеки един от тях бе на клей.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР