Бет Харт, която гостува в България за невероятен концерт в

...
Бет Харт, която гостува в България за невероятен концерт в
Коментари Харесай

Бет Харт отново в София

Бет Харт, която гостува в България за необикновен концерт в Зала 1 на НДК предишния декември, сподели, че ще се върне, и в действителност съблюдава обещанието си. Тя идва още веднъж у нас на 10 декември в столичната зала " Арена Армеец ".

Родена на 24 януари 1972 година в Лос Анджелис, Бет Харт стартира да свири на пиано едвам четиригодишна. Репертоарът ѝ първо включва Бах и Бетовен, само че последователно стартира да се увлича по рок и блус музиката на Ета Джеймс, Отис Рединг и Led Zeppelin, които оказват огромно въздействие на бъдещата ѝ кариера.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Beth Hart (@officialbethhart) на Яну 17, 2019 в 1:22 PST

Kогато е на 15 години, Бет стартира да свири по клубове в Холивуд, а дебютният ѝ албум Beth Hart and the Ocean of Souls излиза през 1993 година Името ѝ може да не е най-популярното по родните географски ширини, само че в международен мащаб звездата й свети много мощно.

Първият концерт на Бет Харт у нас през 2018 година събра почитателите й, които от дълго време я чакаха, само че съумя да завоюва и още доста сърца. А феновете я ценят както поради невероятния й глас и интерпретаторски качества, по този начин и поради непринудения метод да се показва на сцената.

Билетите са в продажба в системата на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР