Беше ясно, че Мая Манолова ще се кандидатира, на вас

...
Беше ясно, че Мая Манолова ще се кандидатира, на вас
Коментари Харесай

Борисов: Кой е помагал на Мая повече от мен?!

Беше ясно, че Мая Манолова ще се кандидатира, на вас не ви ли беше ясно? Това съобщи министър председателят Бойко Борисов пред публицисти след съвещание на управленията на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили по отношение на идните през октомври локални избори.  

" И? Едва ли някой е помагал повече на Мая Манолова от мен и от държавното управление ни. Когато всичко, което поискаш ти се случва, не може да претендираш, че те репресира страната. Точно противоположното. 

За онази операция в Костинброд Станишев и Манолова алармираха тогава, можехме ГЕРБ да търсим възмездие, само че аз не разреших. През целия ѝ мандат на омбудсман, макар съпротивата в ГЕРБ и Народното събрание, Манолова изиска стотици милиони за хората с увреждания, които ѝ бяха дадени. Тя идваше постоянно и доста пъти при мен и министри ”, изясни Борисов.

Премиерът уточни, че единствената му рекламация към Манолова е по отношение на изявлението, в което е споделила, че страната я саботира и репресира. " Като омбудсман Мая Манолова се справяше добре, не скърбя че съм я взел. Мисля че за страната е било добре и не скърбя. Сега ни би трябвало тъкмо подобен човек за омбудсман. Мога да се закълна във внуците си: тя ми споделяше, че желае да е омбудсман, както и аз желаех да си остана основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Сега тя реши да е кмет, а ГЕРБ я направиха омбудсман. Фандъкова с право ми се сърди, че тя е идвала по-рядко при мен. Като омбудсман, обаче, тя се справяше добре.

Надявам се да създадат правилни акции, и двете са умни, виновни. Хубаво е и Българска социалистическа партия да взе участие в тази борба ", пожела Бойко Борисов.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР