Берое“ загуби от Септември“ като гост с 3:1 в среща

...
Берое“ загуби от Септември“ като гост с 3:1 в среща
Коментари Харесай

„Берое“ загуби от „Септември“ в София

„ Берое “ загуби от „ Септември “ като посетител с 3:1 в среща от 7 кръг на шампионата.

Домакините съумяха да открият резултата в 8. минута след попадение на Симеон Александров. Минута преди края на първата част резултатът бе подсилен, откакто ВАР се намеси и домакините получиха право да изпълнят дузпа. Тя бе осъществена от Колев – 2:0. В добавеното време на първата част „ Берое “ върна едно попадение посредством Стийв Траоре – 2:1. През второто полувреме „ Берое “ потърси изравняването, само че вместо това позволи нов гол в 72. минута, чийто създател бе Димитър Котсадинов.

СТАРТОВ СЪСТАВ

Петър Хубчев извърши една смяна в състава, по отношение на последния дуел против „ Ботев “ (Пловдив). Вместо Стилиян Николов в игра като титуляр стартира Георги Динков.

ПЪРВО ПОЛУВРЕМЕ

Домакините стигнаха първи до заплаха. В 3. минута Стойчев съумя да пробие, навлезе в пеналта и центрира по земя, а Александров засече от непосредствена непосредственост, само че прати топката над вратата.

Три минути по-късно Стоянов открадна топката в личната си половина и съумя да пробяга с нея съвсем целия терен. Навлезе в наказателното поле и насочи удар в далечния ъгъл, само че топката мина около гредата.

„ Септември “ излезе напред в резултата в 8. минута. Стойчев центрира в наказателното поле, а непокрития Александров прати топката в мрежата за 1:0.

Първият удар за „ Берое “ пристигна в 11. минута и бе дело на Симеон Мечев, който стреля доста добре от към 20 м. Топката бе ориентирана към горния ляв ъгъл, само че Шейтанов се оправи чудесно и мазета в корнер.

Топката бе центрирана от корнер пред вратата на „ Берое “ в 16. минута, получи се безредие и в последна сметка Рамадан насочи удар. Топката рикошира в гредата и по-късно Караджов съумя да я улови.

Четири минути по-късно още веднъж Рамадан овладя в наказателното поле и стреля, само че топката мина на сантиметри от гредата.

Луизиньо получи топката след добра офанзива в 28. минута и стреля от границата, само че ударът му бе блокиран и излезе в корнер.

Две минути по-късно Рука центрира, а Луизиньо опитва триков удар. Шейтанов се намеси и мазета в корнер.

В идната обстановка Серкан центрира в пеналта, а там Пиргов съумя да насочи удар с глава, само че топката мина над вратата.

„ Берое “ съумя да провежда няколко положителни офанзиви в идващите минути, само че не съумя да заплаши вратата на Шейтанов.

В 42. минута „ Септември “ получи право да извърши дузпа. Първоначално реферът маркира засада, само че след интервенция на ВАР бе посочена бялата точка. зад топката застана Красиан Колев, който осъществя за 2:0.

Резултатът бе понижен в 45. минута. Тунгара съумя да навлезе в наказателното поле, където се получи карамбол и топката попадна в Стийв Траоре, който не сбърка от близка отдалеченост – 2:1.

Това бе всичко за първата част и двата отбора се отдръпнаха на отмора с гол преднина за „ Септември “

ВТОРО ПОЛУВРЕМЕ

Две минути след възобновяване на играта Мечев центрира от корнер, а Пиргов игра с глава. Топката обаче мина над вратата.

В 49. минута след добра офанзива за „ Берое “ топката поапдна в Анисе, който насочи удар от границата на пеналта, само че след рикошет топката мина на метър над гредата в корнер.

В ответната офанзива Александров също стреля от границата, само че Караджов се намеси и мазета.

Димитър Костадинов получи отличен пас от Ачков в 53. минута и стреля от непосредствена блозост, само че Караджов прояви страховит инстикт и избави.

В 57. минута Костадинов насочи удар отвън наказателното поле, само че не откри очертанията.

Две минутислед това и Тунгара се опитва от същата отдалеченост, само че и той не бе прецизен.

В 62. минута Луизиньо бе на стрелкова позиция и насочи удар, само че прати топката над вратата.

Последваха нови два удара към вратата на Шейтанов, само че те бяха блокирани.

Резултатът обаче стана 3:1 в 72. минута, след попадение на Димитър Костадинов, който прати топката в горния десен ъгъл с удар от към 30 м

Две минути по-късно още веднъж Караджов се намеси след удар на Александров от близка отдалеченост.

В 82. минута Александров напредна и навлезе в наказателното поле, където откри Костадинов. Ударът му бе блокиран от Динков, а по-късно негов съотборник добави, само че Караджов избави.

Две минути по-късно още веднъж Караджов се оказа последна бариера след удар на Ачков.

Дълбоко в добавеното време Траоре бе съборен в наказателното поле и след интервенция на ВАР реферът уточни бялата точка. Зад топката застана Тунгара, само че Шейтанов избави неговия удар.

Това бе всичко в срещата и „ Берое “ загуби гостуването си на „ Септември “
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР