Берое U19 започна подготовката си за пролетния полусезон в Елитната

...
Берое U19 започна подготовката си за пролетния полусезон в Елитната
Коментари Харесай

Юношите на Берое започнаха подготовка

Берое U19 стартира подготовката си за пролетния полусезон в Елитната група без трениращите с първия тим Иван Гошев, Стоян Иванов и Валентин Иванов.

" Започваме три дни по-рано от останалите два елитни тима от школата като първите дни ще бъдат встъпителни. След това ще наблегнем на физическата подготовка, тъй като тя е най-важна сега. През сезона ни чакат много мачове,тежки мачове и би трябвало да сме готови за тях. Ще съвместим това с контролни срещи, с цел да работим и върху тези тактически детайли, които не ми харесаха през есента “, съобщи на старта на подготовката наставникът на отбора Слави Жеков. И шестте контролни срещи на отбора по време на подготовката ще бъдат против мъжки тимове от В група.

„ За мен на тази възраст тези момчета би трябвало да са с единия крайник в мъжкия футбол. Затова се веселя, че имаме трима играчи, които се готвят с представителния тим и се надявам, че последователно ще стартира да се разчита на тях, както и на други момчета. Но за това би трябвало много труд и съблюдаване на поставените задания. И в случай че това стане те имат всички качества да съумеят в мъжкия футбол. Затова и избрах противниците ни да са такива. Така момчетата ще видят, че разликата не е толкоз огромна. “, добави Слави Жеков.

" Тримата, които упражняват с мъжкия отбор са съществени играчи, само че по тази причина сме 18 души. Сега ще се даде опция на други момчета да покажат, че не инцидентно са в тима. Да, тримата ще ни липсват, само че е по-важно да оказват помощ на мъжкия тим и колкото може по-скоро да забележим там наш младеж “, съобщи още наставникът на Берое U19.

Първата контрола на отбора е на 16 януари, противник в нея е отборът на Миньор (Раднево).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР