Берое се очаква да картотекира три от последните си попълнения

...
Берое се очаква да картотекира три от последните си попълнения
Коментари Харесай

Берое картотекира три от последните си попълнения през септември

Берое се чака да картотекира три от последните си попълнения през септември. Ръководството на заралии ще се опита да го стори по-рано, само че по всяка възможност треньорът Густаво Араголаса ще може да употребява въпросните играчи при започване на идващия месец или най-късно след паузата за националните тимове.

Това са бранителят Хосе Ариас, халфът Енцо Ойос и нападателят Леандро Годой. Към последния се разпореждат огромни очаквания след идването му от аржентинския Расинг.

За момента не се чакат още нови попълнения в Берое и задачата пред спортно-техническия щаб ще е да построи добра връзка и сплав сред обособените линии.

Треньорът на старозагорци Густаво Араголаса направи неочакван ход за днешното посещение на Етър от петия кръг на Първа лига. Двубоят на стадион " Ивайло " е от 19:00 часа. Младият нападателен футболист Илиян Стоянов, който е част от дублиращия тим на заралии, от няколко дни тренира с първия състав и ще попадне в групата на аржентинския експерт за визитата във Велико Търново. Араголаса е останал впечатлен от демонстрираното от Стоянов, който може да се окаже следващият гений от школата, който ще получи опция да дебютира за първия тим под управлението на аржентинеца от началото на сезона. Треньорът следи от близко развиването на всички млади гении от академията на Берое. Той върви на тренировките и на мачовете на дублиращия отбор и следи всички играчи. На няколко пъти Араголаса се изрече ласкаво за юношите на клуба и съобщи, че ще им даде късмет в първия тим.

" Израстват и не се опасявам да ги пущам, тъй като дават максимума за тима. Искам да имам най-малко 4-5 млади на игрището ", съобщи треньорът. При успеха над Крумовград с 2:0 в предходния кръг като титуляр стартира Божидар Пенчев, а след това на терена се появиха Дамян Йорданов, Александър Петров и Васил Василев.

Добрите игри на Берое последователно върнаха и публиката на домакинските мачове, а зелено-белите се радват на добра поддръжка и при гостуванията. Днес, макар работния ден, се чака за Велико Търново да пътуват над 200 последователи на заралии, които да изгледат гостуването на Етър.
 Араголаса приготвя неочакван ход за гостуването на Етър
Араголаса приготвя неочакван ход за гостуването на Етър

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР