Bentley разкри първите подробности за новото поколение на Continental GT Convertible,

...
Bentley разкри първите подробности за
новото поколение на Continental GT Convertible,
Коментари Харесай

Новото Bentley Continental GT Convertible

Bentley разкри първите детайлности за новото потомство на Continental GT Convertible, което идва със съществено ревизиран екстериор, редица нови оферти за персонализиране на интериора и внушителен неповторим сгъваем таван.

От Bentley споделят, че третото потомство на Continental GT Convertible е събрало в себе си най-доброто, което компанията може да предложи все още, както и типичното за именитата марка внимание към детайлите и направата.

Най-отличителната част на новото Bentley Continental GT Convertible е неговият таван, който е в състояние да бъде сгънат/разгънат за 19 секунди, даже при придвижване със скорост от 50 км/ч. Интересна оригиналност и това, че за първи път в историята на компанията, покривът се предлага и в осъществяване от туийд.



Новото Bentley Continental GT Convertible идва с W-образен, 12-цилиндров задвижващ агрегат с оптималната мощ от 635 конски сили, който е комбиниран с осемстепенна роботизарана предавателна кутия. Въпреки внушителните си размери и основно предопределение, луксозният автомобил е в положение да се форсира от 0 до 100 км/ч за 3.8 секунди и да развие максимална скорост на придвижване от 333 км/ч.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР