Бенфика и Брюж се изправят в реванш от осминафиналната фаза

...
Бенфика и Брюж се изправят в реванш от осминафиналната фаза
Коментари Харесай

Брюж ще се надява на чудо срещу Бенфика

Бенфика и Брюж се изправят в реванш от осминафиналната фаза на Шампионската лига. Португалският гранд се наложи с 2:0 при визитата си в Белгия и е любимец за класиране, до момента в който тимът на Скот Паркър ще би трябвало да направи същински героизъм, с цел да отстрани “орлите ”.

Португалският отбор прави ослепителен сезон досега и е доста покрай купата в Португалия, а също така впечатлява с представянето си в Турнира на богатите.

Тимът на Роджер Шмидт ще се опита за първи път в историята си да доближи до 1/4-финалите в шампионата в две следващи акции. От 2020 година насам само Байерн Мюнхен и Ливърпул съумяха да завоюват на “Луж ” в Шампионската лига и това не дава доста мотиви за оптимизъм на белгийския клуб.

Бенфика ще бъде без контузения Юлиан Дракслер. Чикиньо и Гонсало Гедеш преодоляха мускулните си контузии и са в групата за дуела. Погледите тази вечер ще бъдат ориентирани най-много към Жоао Марио. Ако се разпише, португалският национал ще изравни достижението на легендата Еузебио от пет следващи мача с попадение в шампионата на първенците.

Големият отсъстващ в състава на Брюж ще е Андреас Сков Олсен. Роман Яремчук ще остане на пейката против някогашния си клуб, а в предни позиции Скот Паркър ще заложи на Феран Жутгла.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР