Бенедикт Къмбърбач е сред малцината актьори, чието магнетично присъствие на

...
Бенедикт Къмбърбач е сред малцината актьори, чието магнетично присъствие на
Коментари Харесай

Бенедикт Къмбърбач продава Хамлет

Бенедикт Къмбърбач е измежду малцината артисти, чието магнетично наличие на екрана стремително ни кара да му извиним неточности във филмографията като присъединяване му в плоскосюжетната поредност за супергерои на Marvel. „ Доктор Стрейндж “ в действителност се откроява като едно от положителните попадения във „ вселената “ на продуцентския колос, само че все пак геният на звездата от „ Шерлок “ и „ Игра на кодове “ остава на назад във времето на фона на крещящите спецефекти в заглавието.

Днес чистокръвните киномани имат мотив за наздравица – Къмбърбач се завръща в родния плакат този път обаче – с екранизирана театрална режисура

Съберете артист от неговия сан и една от най-популярните нещастия на Шекспир - „ Хамлет “, и резултатът сигурно ще се материализира в дълги опашки за билети.

Макар пиесата на лондонския спектакъл Барбикан, режисирана от Линдзи Търнър, да не е измежду обичаните на критиците на запад, тя се разписва в историята като най-бързо разпродаващата се продукция, като е играна пред претъпкана зала цели 12 следващи седмици.

След като започва излъчването й по киносалоните в международен мащаб през 2015 година, „ Хамлет “ е гледана от над 800 хиляди фенове, а разковничето за триумфа на продукцията е не различен, с изключение на Бенедикт Къмбърбач.

У нас ще можем го забележим в ролята на един от именитите облици на Шекспир още при започване на идващия месец.

„ Хамлет “ ще бъде излъчен на 4 и 25 април в столичните салони на Cinema City. Прожекцията е част от програмата NT Live на Британския народен спектакъл за показване на хитови театрални продукции от Обединеното кралство в кина по целия свят. А при положение, че сте прекарали живота си в цялостна изолираност, ето и сюжетът в едно изречение - заставен да отмъсти за гибелта на татко си, само че неподвижен от тежестта на тази задача, Хамлет се изправя против невъзможността на ориста си, застрашавайки както личния си разум, по този начин и сигурността на страната.

Източник: Monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР