Бельото винаги ще бъде олицетворение на женската красота и чувственост,

...
Бельото винаги ще бъде олицетворение на женската красота и чувственост,
Коментари Харесай

Гмурнете се в изкушението: Изкуството да избирате еротично бельо

Бельото постоянно ще бъде въплъщение на женската хубост и страст, само че нищо не може да се приближи до очарователния резултат на еротичните модели. Изкуството да избираш и съчетаваш еротично долни дрехи може да бъде сложна задача за доста дами, само че това не би трябвало да се трансформира в мотив за суматоха. С малко насоки можете да освободите богинята във вас и да се чувствате по-уверени в личната си кожа.

В идващите редове ще разгледаме основите, които би трябвало да знаете за избора и носенето на еротично долни дрехи - от намирането на идеалния комплект, до аксесоарите и тоалета.
Опознайте вида на вашето тяло
Първата стъпка при избора на съвършеното е да разпознавате вида на тялото си. Телосложението на всяка дама е неповторимо и другите модели долни дрехи могат да акцентират другите видове фигура.

Ако имате тяло с крушовидна форма, да вземем за пример, може да изберете секси рокля вид babydoll или риза, която се спуска над бедрата ви и акцентира талията ви. Ако имате фигура на песъчлив часовник, корсет или бюстие може да подчертае вашите извивки и да сътвори замайващ контур.
Еротичното долни дрехи би трябвало да приляга перфектно
Без значение какво е вашето телосложение, намирането на идеалния размер и жанр е значителен фактор, когато става въпрос за еротично долни дрехи. Неподходящото долни дрехи може да бъде неловко и неприятно, тъй че е значимо да отделите нужното време, с цел да намерите моделите и комплектите, които ви стоят съвършено.

Докато някои дами избират дръзките и съблазнителни модели, други намират себе си в естетиката на първокласните комплекти. Изборът и носенето на сексапилно долни дрехи е изкуство, което изисква увереност и предпочитание да експериментирате.

Когато пробвате долни дрехи, не забравяйте да обърнете внимание на използването към бюста, талията и бедрата. Потърсете модели, които акцентират женствеността ви и обезпечават задоволително опора.
Аксесоарите допълват секси визията на бельото
След като сте намерили идеалното еротично долни дрехи, е време да завършите визията си с добре подбрани аксесоари. Те могат да прибавят още малко искра и да повдигнат визията ви по долни дрехи на последващо равнище.

Помислете дали да комбинирате бельото си с чифт високи чорапи или колан с жартиери за нотка остарял холивудски жанр. Чифт секси обувки на ток ще удължат краката ви и да ще създадат силуета ви по-женствен.
Съвети за носене на еротично бельо
Носенето на еротично долни дрехи е форма на изкуство и има няколко най-хубави практики, които опитните дами ползват, когато основават своята съвършена секси визия. Първо, не забравяйте да изберете това, което ви кара да се чувствате в свои води. Не се опасявайте да експериментирате с разнообразни модели и цветове, с цел да намерите това, което ви подхожда най-добре.

Второ, не се опасявайте да играете с другите текстури и материи. Дантелата, сатенът и мрежата прибавят нови нюанси към външния ви тип и ви карат да се почувствате още по-съблазнителни. Не забравяйте, че увереността е основна, когато става въпрос за еротично долни дрехи. Носете го с горделивост и оставете вътрешната си богиня да блесне.
Не единствено еротичното долни дрехи изисква особено отношение
Докато еротичното долни дрехи може да е черешката на тортата, в последна сметка всяка дама се нуждае от комфортни и качествени сутиени и гащички, които са подобаващи за носене през целия ден. Добре подбраният сутиен и комфортното долни дрехи са от значително значение за всекидневно носене, до момента в който бодито може да бъде секси допълнение към сбирката ви. Не забравяйте и спалното облекло! Копринен халат или пижама ще ви накарат да се чувствате първокласно и удобно по едно и също време.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР