Белоруският уролог д-р Антон Главински е специализирал терапия, хирургия и

...
Белоруският уролог д-р Антон Главински е специализирал терапия, хирургия и
Коментари Харесай

Урологът д-р Антон Главински обяви лоша новина за мъжете и климакса

Белоруският уролог доктор Антон Главински е специализирал терапия, хирургия и ултразвукова диагностика. Член е на Европейската и Белоруската асоциация на уролозите, на Европейската асоциация на ендоуролозите и Европейската асоциация по полова медицина. Предлагаме ви негово изявление в превод, от което ще научите по какъв начин вярно да преживеят мъжете интервала на техния климакс и какво да подхващат дамите, чиито мъже отхвърлят да посетят експерт.
- Д-р Главински, признато е, че климакс претърпяват единствено дамите, само че в мъжкия организъм с възрастта също настъпват промени и то със същите признаци - от меланхолия и повишаване на килограми, до понижаване на половото увлечение. Как ще коментирате?
- Да, и мъжете претърпяват подобен интервал, просто при дамите интервалите на тези промени са по-отчетливи: предклимактеричен, интервал на климакс и постменопауза. При мъжете няма по този начин внезапно отграничени хормонални граници, има разбиране антрогенодефицит, т.е. недостиг на тестостерона.
Освен това дамите имат и друго преимущество.

Какво е то четете в най-полезния уебсайт Zdrave.to.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР