Белият изчистен топ може да не е най-вълнуващата дреха, но

...
Белият изчистен топ може да не е най-вълнуващата дреха, но
Коментари Харесай

10 шопинг находки с най-универсалната дреха в гардероба ни

Белият изчистен топ може да не е най-вълнуващата дреха, само че пък е от тези базови неща, които могат да се прибавят към всеки тоалет и той постоянно ще наподобява елегантно и минималистично. Освен това през последните няколко сезона дизайнерите като че ли му обърнаха повече внимание, добавяйки тънко лого и незабавно евентуално се сещате за моделите на Prada и Loewe. Bottega Veneta също сподели в последните си сбирки, че белият топ и дънките са едно от най-готините неща, които можете да носите през топлите месеци.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tina Lundin (@l_t_w_s_)

Както при всички базови неща в дрешника, дяволът е в детайлите, тъй че тук изборът е в кройката. Може да изберете топ с квадратно деколте но 90-те години, несъразмерен модел с изрязване или модел с присъщия за спортните потници тил. Най-често виждаме рипсени топове от памук, само че има и модели от фина вълна или леко транспарантна материя.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Но какво и да изберете, може да бъдете сигурни, че ще стои елегантно под всеки един блейзър или костюм, в композиция с необятен панталон или модел от кожа, както и с настоящата миди или макси дънкова пола. Разбира се, дънките са най-хубавият съдружник на белия топ, даже и да са в сиво или екрю. И в случай че си търсите нов модел, сигурно ще го откриете в днешната ни селекция от шопинг находки. Вижте галерията ни!

 
Класическият шлифер в 14 безупречни стайлинг хрумвания за новия сезон

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР