Бели стени и мебели, много картини и снимки в пищни

...
Бели стени и мебели, много картини и снимки в пищни
Коментари Харесай

Теди Велинова показа палата

Бели стени и мебели, доста картини и фотоси в обилни златни рамки и не на последно място-огромна плазма. Така наподобява дома на някогашната моделка Теди Велинова, който й остави лекар Енчев. Тази година двамата се разделиха и най-известният еластичен хирург отиде за живее в родния Пловдив, до момента в който майката на децата му остана в София. Уютният дом в полите на Витоша разполага с огромна дневна, положително оборудвана кухня до нея и обширна тераса.



Във висок бял скрин Велинова държи древен сервиз, който вади единствено по празниците, а съществено място от обзавеждането заема сбирката на Велинова от дървени бойци.



Някой от тях са на по 40 години, търсени и купувани по антикварни магазини, а други напълно нови.



Специално място по стените на коридора пък заемат черно-белите фотоси от детството на Теди в родната Варна. Обособен е и ъгъл с икони, тъй като тя е лекар Енчев се стараят да възпитат двете си деца като положителни християни, разаказа майката пред bTV.



Камината способства за уюта на къщата, а някогашната моделка обича да пие кафето си, седнала на огромен фотьойл край елхата, която е златиста.





фотоси:инстаграм теди велинова и фейсбук преди обед
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР