Белгийски специалисти съобщиха за уникален случай на жена на 90

...
Белгийски специалисти съобщиха за уникален случай на жена на 90
Коментари Харесай

Възрастна жена почина след заразяване с два варианта на COVID-19 едновременно

Белгийски експерти оповестиха за неповторим случай на жена на 90 години, умряла през март от, откакто се е заразила по едно и също време с два разнообразни разновидността - Алфа (британски) и Бета (южноафрикански), заяви Агенция Франс Прес. Тази опция до момента постоянно е била подценявана, предава.

Жената е била приета в болница през март в белгийския град Аалст след серия от рухвания, само че без хронични болести. Направеният й тест посочил, че е инфектирана с новия ковид. Първоначално е имала положителни равнища на О2 в кръвта, само че положението й бързо се влошило и тя умряла пет дни покъсно. Пациентката не е била имунизиран.
 BioNTech/Pfizer създадоха специфична ваксина против разновидността Делта BioNTech/Pfizer създадоха специфична ваксина против разновидността Делта
Германската компания BioNTech, която създаде взаимно с американския си сътрудник Pfizer имунизацията против ковид Comirnaty, създа...

Специалистите не могат да преценяват дали заразяването с два разновидността на новия ковид е асъдействало за бързото утежняване на положението на пациентката. Авторката на проучването - молекулярната биоложка Анна Ванкирберген, мисли, че е евентуално дамата да се е заразила от двама души. Съобщение за случая е направено на Европейския конгрес по клинична микробиология и инфекциозни заболявания.

Два случая на инфектирани с два разнообразни разновидността са сигнализирани в Бразилия през януари, само че информация за тях още не е оповестена в научно списание.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР