Белгия ще тества отпадните води от тоалетните в самолетите, пристигащи

...
Белгия ще тества отпадните води от тоалетните в самолетите, пристигащи
Коментари Харесай

Белгия със странно решение. Търси нови варианти на COVID в тоалетни


Белгия ще тества отпадните води от тоалетните в самолетите, идващи от Китай, за нови разновидности на Ковид, съобщи Ройтерс. Мярката е част от напъните на управляващите да спрат разпространяването на ковид в миг, в който в Китай случаите на болест нарастват, съобщи Ройтерс.

" Това ще бъде спомагателен мониторинг, с цел да се ревизира дали данните, получавани от Китай, са точни ", съобщи Стевен Ван Гухт от Националния институт за публично опазване на здравето. Той добави, че новата мярка не цели да следи хората, а да наблюдава без значение какво се случва в Китай.
-->
Белгия също  така желае от пасажерите, идващи от Китай са си създадат тест за Ковид, в случай че имат признаци седем дни след идването на белгийска територия, само че не е направила наложителна тази мярка.

Властите на редица страни по света постановат или обмислят налагането на ограничавания върху пътуванията от Китай, включително и наложителни проби за Ковид, откакто Пекин разхлаби политиката си за нулев Ковид, напомня организацията.

Източник: БТА
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР