Beaten & Blown by the Wind е заглавието на новата

...
Beaten & Blown by the Wind е заглавието на новата
Коментари Харесай

Брус Гилден и Gucci улавят духа на Рим в нова арт книга

Beaten & Blown by the Wind е заглавието на новата книга – колаборация сред street style фотографа Брус Гилден и Алесандро Микеле, изобретателен шеф на Gucci.



Брус Гилден нормално обикаля улиците на Ню Йорк, за да улови енергията на града, само че и напрежението на жителите му. С прям взор, който не се опасява да ни покаже действителността – сурова, без да е ретуширана, без да търси каквато и да е хармония. Работи непринудено и постоянно изненадва обектите със мълния даже и денем. Смята, че с цел да си фотограф, не е нужно да си талант, а просто да си правилен на себе си. „ Ако можеш да помиришеш улицата, като гледаш фотографията, значи е улична ", споделя той.

Затова колаборацията му с Gucci несъмнено е непредвидена, а резултатът е надалеч от класическата фешън книга, която познаваме.



През 2019 година Гилден снима есенната сбирката на Алесандро Микеле в Рим с модели на всевъзможни възрасти. Фотографът избира да снима елементи от близко и навлиза в персоналното пространство на обектите си, което основава по този начин присъщото за стила му чувство за фамилиарност. Както постоянно снима, със мощен контрастност, подсилващ динамичността и трагичния резултат. Гилден споделя, че античната архитектура на и интеракцията сред нея и жителите му е била в допълнение ентусиазъм за плана и с наслада би се върнал да снима още веднъж там.
               
on Jun 25, 2020 at 6:14pm PDT

Мечтаем някои ден да държим  Beaten & Blown by the Wind в ръцете си, а до тогава я разлистваме в
 


 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР