БДЖ ще организира пътуване с парен локомотив по теснолинейката през

...
БДЖ ще организира пътуване с парен локомотив по теснолинейката през
Коментари Харесай

БДЖ предлага пътуване с парен локомотив в деня на Съединението

БДЖ ще провежда пътешестване с парен локомотив по теснолинейката през празничните дни във връзка Съединението на България. Любителите на теснопътния трен ще могат да пътуват с атракционната комбинация на 4, 5 и 6 септември по маршрут от Септември до Велинград или от Велинград до Септември.

И през трите дни влакът ще отпътува от гара Септември в 10.55 ч. и ще идва в гара Велинград в 13.35 ч. По време на престоите в гарите Цепина и Долене, пътуващите ще могат да прегледат музея на теснолинейката, както и да се насладят на красивата природа, надалеч от забързания темп на огромните градове.

От гара Велинград теглената от парен локомотив комбинация ще отпътува назад към гара Септември в 16.10 ч. и ще идва в 17.50 ч. Атракционният трен ще се движи в състав от пет общоприети пътнически вагона и един вагон бистро.

Цената на билета за пътешестване за един пасажер с включено непокътнато място в една посока е 23,50 лева, като клиентите ще имат опция да избират в коя посока желаят да пътуват, както и да си купят билет за пътешестване с теглената от парен локомотив комбинация за връщане от Велинград до Септември за някой от другите дни, в които влакът ще пътува.

 
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР