Базираната в Мюнхен BITREAL Capital GmbH бе официално регистрирана от

...
Базираната в Мюнхен BITREAL Capital GmbH бе официално регистрирана от
Коментари Харесай

В Германия бе създаден първия хибриден фонд, съчетаващ инвестиции в криптовалута и недвижимост

Базираната в Мюнхен BITREAL Capital GmbH бе публично записана от Федералното ръководство на финансовия контрол на Германия (BaFin) като хибриден капиталов фонд, формиран от криптовалута и недвижима собственост.
BITREAL Real Estate Blockchain Opportunities Fund 1 (BREBCO 1) е първият в Германия капиталов фонд от сходен жанр. Плановете на компанията са капиталът на BREBCO да доближи 40 милиона евро ($48,95 милиона).

Фондът ще може свободно да се употребява от необятен кръг вложители – както професионални, по този начин и полупрофесионални. Минималната сума на инвестицията е 500 000 евро ($612 000).

Финансовата облага на BaFin ще се генерира от вложения в най-ликвидните криптовалути и токени, както и в комерсиална недвижима благосъстоятелност от клас А. По този метод се минимизират капиталовите опасности, с които нормално се сблъскват криптовалутните фондове и се обезпечава по-висок капацитет на приходите.

Мениджмънтът на фонда разгласи, че капиталовият цикъл на BREBCO 1 е седем години с 15% годишен приход. Приемат се депозити в биткойни, Ether и посредством директни банкови преводи в евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР