Байерн Мюнхен разпиля Залцбург със 7:1 на Алианц Арена“ в

...
Байерн Мюнхен разпиля Залцбург със 7:1 на Алианц Арена“ в
Коментари Харесай

Байерн разгроми Залцбург със 7:1, Левандовски с хеттрик за 12 минути

Байерн Мюнхен разпиля Залцбург със 7:1 на „ Алианц Арена “ в осминафинален мач-реванш от Шампионската лига и продължава напред с безапелационното 8:2 от двете срещи. „ Баварците “ поведоха с дузпа в 11-ата минута за нарушаване на Вьобер против Левандовски, като полякът осъществя. Ситуацията се повтори 10 минути по-късно. Още две по-късно неуверена отбрана и неразчетено излизане на вратаря донесоха хеттрика на Левандовски. Серж Гнабри осъществя четвърто попадение в 31-ата минута с прекрасен диагонален удар. Томас Мюлер се разписа за 5:0 при започване на втората част. Кяергаард върна едно попадение за гостите в 71-ата минута. В 83-ата минута Томас Мюлер се разписа за повторно и направи резултата 6:1. Две по-късно и Сане добави седмо попадение във вратата на Залцбург.
В 11-ата минута Максимилиан Вьобер работи извънредно невнимателно в наказателното поле и извърши нарушаване против Роберт Левандовски. Клеман Тюрпен не се поколеба да уточни бялата точка. Зад топката застана точно полякът, който бе праволинеен.
Вьобер продължи да работи нерешително против Роберт Левандовски, като още веднъж го фаулира. Първоначално съдията отсъди заобиколен свободен удар, само че след ВАР се поправя и уточни бялата точка, а Левандовски още веднъж бе прецизен в 21-ата минута.

Само две минути по-късно недоразумение в отбраната на гостите и ужасяващо излизане на вратаря оставиха Лева самичък против празната врата, а той нямаше по какъв начин да сбърка и оформи своя хеттрик.

Байерн Мюнхен усили натиска си и съумя да осъществя четвърто попадение в 31-ата минута. Серж Гнабри получи топката от Кингсли Коман в наказателното поле и с прекрасен диагонален изстрел не остави шансове на Филип Кьон.
Байерн сподели, че няма планове да понижава темпото при започване на второто полувреме, като в 48-ата минута Левандовски получи топката на дъгата и стреля мощно, само че рикошет избави австрийците.
В 54-ата минута Мусиала комбинира със Сане, той продължи към Томас Мюлер, който бе пропуснат самичък в наказателното поле и след хубаво превръщане съумя да откри мрежата на Залцбург за пети път.

Австрийците не се отхвърлиха и съумяха да върнах едно попадение. В 71-ата минута Каяергаард получи подаване в наказателното поле от Бренден Ааронсон и разстреля мощно Мануел Нойер, който нямаше късмет за реакция.

В 83-ата минута Томас Мюлер комбинира с Лирой Сане, той му върна топката и от отлична позиция Мюлер отлебяза второто си попадение в мача, което бе и шесто за баварците.

Само две минути по-късно Байерн осъществя и седмо попадение. Роберт Левандовски пусна прелестен пас с пета към Лирой Сане, който останал на отлична позиция не сбърка и също добави името си на таблото.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР