Байер Леверкузен посреща в четвъртък от 19:45 часа българско време

...
Байер Леверкузен посреща в четвъртък от 19:45 часа българско време
Коментари Харесай

Betway не посочва изявен фаворит за втория мач на Байер и Аталанта

Байер Леверкузен посреща в четвъртък от 19:45 часа българско време Аталанта в среща реванш от осминафиналите на Лига Европа.

Седмица по-рано двата отбора сътвориха същинско голово представление в Бергамо, където Аталанта завоюва с 3:2 и си обезпечи гол преднина преди решаващия дуел в Германия. Според анализаторите на опциите и на двата тима са съвсем равностойни.

В дуела „ аспирините “ бяха първите стигнали до попадение (Арангуис 11`), след което обаче домакините направиха цялостен поврат. Малиновский изравни, а Муриел вкара още два, давайки стабилен задатък на бергамаските. В 63-ата минута Диаби вкара втори гол за Байер, съхранявайки очакванията на своя отбор за класиране напред във втората по мощ клубна конкуренция в Европа.

В последния си мач Аталанта не съумя да пречупи опашкаря в Серия „ А “ Дженоа и двата отбора приключиха наедно – 0:0. Докато за „ грифоните “ точка против отбор от Топ 6 е добре пристигнала в борбата за оцеляване, бергамаските няма по какъв начин да са удовлетворени от представянето си, защото конкуренция за челната шестица не липсва. Седмият Рома има същия точков актив, а Фиорентина е със единствено две точки по-малко.

Сега обаче отборът на ще би трябвало да се концентрира върху конфликта с Байер, който не се обрисува да е по никакъв начин лек. „ Аспирините “ претърпяха и проваляне от Кьолн в шампионата и в този момент ще са извънредно стимулирани освен да се върнат на пътя на успехите, само че и да продължат похода си в Лига Европа.

Букмейкъра Betway Bg демонстрира съвсем изравнени сили за дуела на „ Бай Арена “ – коефициент за победа на Леверкузен от 2.25 против 2.80 за италианците. Равенство след 90 минути игра е оценено с 3.60. Тук може да се възползвате и от комбинацията на букмейкъра – победител в мача и двата тима да отбележат. С оглед на развоя в първата среща, вероятността още веднъж да забележим голов театър не е по никакъв начин дребна. Победа на Леверкузен и гол/гол ви носи умножение на залога по 3.75, а триумф на Аталанта и гол/гол е с коефициент 4.50.

Ставката на Бетуей България за позитивен резултат за Байер през първото полувреме и в края на мача е с 3.50, до момента в който Аталанта да води на почивката и да завоюва мача е 4.50.

Ако пък смятате, че резултатът от първия мач може да се повтори и Аталанта да завоюва отново с 3:2, то тук коефициентът е 19.00. Победа с 3:2 за Байер е със ставка 17.00.

Припомняме, че британският букмейкър е най-новият на българската сцена, а като подобен обезпечава доста положителни коефициенти, както и отлични предложения. за нова регистрация ще ви донесе до 100% от 200 лв. депозит в категория Спорт.

За да получите своя стартов
бонус от Бетуей е належащо първо да извършите регистрация на уеб страницата на букмейкъра, а първият ви депозит би трябвало да е най-малко 10 лв..

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР