Бавно, но уверено женската красота се връща към своите корени.

...
Бавно, но уверено женската красота се връща към своите корени.
Коментари Харесай

За естествено дълги мигли – оттук, моля!

Бавно, само че решително женската хубост се връща към своите корени. Изкуствените усъвършенствания като спомагателни мигли, прекалено извиване с преса за мигли и неестествения тип отстъпват място на естествената хубост на дамата във всичките й форми.

За благополучие, към този момент можем да бъдем в действителност такива, каквито сме и обществото (разбирайте – другите жени) утвърждават тази наша храброст.

Но въпреки всичко, познавайки се добре, знаем, че естествената хубост има потребност от мъничко помощ . Макар всяка edna от нас да е естествено красива, имаме потребност от мъничко поддръжка, с цел да разгърнем целия капацитет на хубостта, която крием в себе си.

Знаете, хубавата кожа ни отмъщава, в случай че не я поддържаме с подобаващ крем, косата страда, в случай че не й дадем нужните подхранващи съставки, тялото е по-изящно, в случай че вършим по 10 хиляди крачки дневно.

 мигли iStock

Миглите, като рамката на женския взор, също имат потребност от особено внимание и грижа. И не, не приказваме за това да ги задушаваме с изкуствени мигли или да вплитаме в нежните косъмчета изкуствени снопчета.

Става дума за естествено поддържане и извиване с помощта на серума за мигли Bonilash .

Той подтиква растежа и удължава косъма. Също по този начин предотвратява несъразмерното рухване на мигли.

Незаменим асистент е и в случаите, в които има вътрешна причина за недобрия тип на миглите – при положения на хормонални промени, щитовидната жлеза, плешивост и други

Bonilash естествено сгъстява и потъмнява цвета на миглите, с цел да изглеждате красиви даже откакто одеве сте се събудили.

Звучи нереално, само че е реалност потвърден с клинични и потребителски изследвания.

В какво се крие магията на Bonilash?

Това е цяла технология за възстановяване положението на миглите.

Внимателно подбраните съставки на серума работят непосредствено в корена. Навлизат в космения фоликул и го заздравяват. Засилват синтеза на кератиноцидите в корена, като спомагат за възстановяване на общия тип и положението на миглите. Активират естествения напредък, сгъстяването и удебеляването на косъма.

Основната съставна част биматопрост* е сполучлив стимулатор на растежа на миглите с позитивен резултат върху дължината и плътността им, укрепва ги и повлиява на наситеността на естествения им цвят. Това, което доста ни хареса, е че удължава живота на миглата и подтиква образуването на нови мигли!

 бонилаш Bonilash

Пантенол - подхранва подложения на отнасяне косъм, регенерира и успокоява

Урея - прониква в дълбочина, спомага за хидратацията и витализирането на миглите, усилва еластичността и здравината им

Биотин - прочут с подхранването и възобновяване на косъма.

Какво може да очаквате като резултат

След 12 седмична постоянна приложимост на Bonilash миглите ви ще са по-дълги и гъсти, по-извити и с емфатичен цвят.

Дамите, доверили се към този момент на Bonilash , споделят:

„ Вече мога да излизам умерено без грим. Миглите ми са подчертани и извити, като че ли съм със серпантина “.

„ Разликата в дължината на миглите ми за последните 12 седмици е забележима. Получавам похвали от приятелките си, а не съм направила нищо повече от това да поставям серум веднъж дневно “.

При някои от тях резултата е забележим с до 25% повече, само че въпреки всичко резултатите са доста самостоятелни.

 мигли iStock

За да разгърнете цялостния капацитет на миглите си благодарение на серум Bonilash , би трябвало да спазвате препоръките за приложимост:

- почистете грима

- клепачите би трябвало да са сухи

- нанесете по дължината на горните мигли, като държите клепача затворен

- нанасяйте всекидневно

Заради цикъла на напредък на миглите, резултатът от серума се разпростира последователно. За да сте сигурни, че няма да забравите за своя Bonilash , ви съветваме да го оставите до четката си за зъби или на нощното шкафче. Така той ще е едно от последните неща, които ще видите преди да си легнете и няма да забравите да го нанесете.

Друг трик, който заехме от девойките, които към този момент употребяват Bonilash , е да си извършите селфи със затворени очи и от близко преди първото нанасяне. В края на всяка седмица правете фотография по същия метод.

Когато 12-те седмици отминат, ще можете да сравните разликата.

След това ще е нужно единствено да поддържате резултата с нанасяне три пъти седмично.

Забравете комплицираните трикове за наблягане на миглите, тъй като ще бъдете толкоз очаровани от типа на естествените си мигли, че ще оставите даже спиралата настрани!

Да, това е Bonilash – вярната посока към естествено красивите мигли.

Включете се в играта на Edna.bg по случай 8-я ни рожден ден и може да спечелите подарък от Bonilash! Пълните условия за присъединяване прочетете тук >>>

*Да не се употребява по време на бременност, кърмене или химиотерапия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР