Бавно и методично ЦСКА набира скорост. "Червените" са в третия

...
Бавно и методично ЦСКА набира скорост. "Червените" са в третия
Коментари Харесай

Петър Занев е оптимист за ЦСКА: Трябва ни само постоянство

Бавно и методично ЦСКА набира скорост. "Червените " са в третия кръг на Лига Европа, а в efbet Лига тимът реализира две поредни победи, с което след слабия старт редуцираха разликата до върха на 3 точки.

Следващото предизвикателство обаче също няма да бъде по никакъв начин леко. Лудогорец посреща на собствен терен ЦСКА в мач от 5-ия кръг на шампионата.

Люпко Петрович е тактически талант и това никой не може да го оспори.

Петър Занев разкри, че към този момент стартира да привиква с групировката, която сърбинът постанова. "Свикваме към този момент, а ние гледаме да изпълняваме тактическите инструкции на треньора ", показа бранителят.

С извеждането на Люпко Петрович на напред във времето като единствен треньор, ситуацията при "червените " се усъвършенства.

"Не мисля, че и преди този момент е било проблем. Просто не играхме добре ", показа още Занев пред DIEMA SPORT.

"За мен е чест, че ми се гласоподава доверие да бъда капитан, за мен е отговорност. Трябва да оправдая това доверие, само че това е краткотрайно, ние си имаме капитан. "

"Не започнахме добре шампионата, само че се надявам след успехите да натрупаме самочувствие и да покажем по-добра игра. Ако имаме неизменност, тогава ще можем да създадем повече следващи победи ", приключи Петър Занев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР