Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изпрати най-силната си

...
Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изпрати най-силната си
Коментари Харесай

Кайл Кузма: Не би трябвало да съм тук

Баскетболистът на Лос Анджелис Лейкърс Кайл Кузма изпрати най-силната си година като експерт, а след отказването на редица суперзвездите от присъединяване за Съединени американски щати на Мондиал 2019 в Китай, получава късмет да се потвърди и отвън рамките на НБА. 24-годишният американец приказва пред медиите след една от тренировките на националния тим в Лас Вегас.

“Знаете кои играчи трябваше да бъдат тук, само че в действителност не са. Това е добра опция за нас, младите играчи, да се потвърдим и да продължаваме да построяваме име за себе си. Трябва да се потвърждавам ежедневно”, съобщи Кузма.

“САЩ има пет следващи извоювани медала, а задачата е да стигнем до шести подобен. Надявам се, че ще науча по малко за всичко от Грег Попович. Искам да абсорбирам като гъба. Стив Кър и всички останали от щаба също са превъзходни треньори, от които можем единствено да научим много”, прибавя още крилото на Лейкърс.

“Както споделих, задачата ми е да ставам по-добър с всеки минал ден. Възможността да играя на международно състезание е нещо особено, тъй като действително, аз не би трябвало да съм тук”, заключи за край Кузма.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР