Баскетболистът Джа Морант изтърпя наказанието си от 8 мача в

...
Баскетболистът Джа Морант изтърпя наказанието си от 8 мача в
Коментари Харесай

Джа Морант след 8 мача наказание: Вече ще бъда по-отговорен

Баскетболистът Джа Морант изтърпя наказването си от 8 мача в НБА за това, че размахва огнестрелно оръжие във видео клип, който показа в обществените мрежи на 4 март. Той призна, че ще се опита да бъде по-отговорен и по-интелигентен в бъдеще.

" Направих неточности в предишното, които навредиха освен на мен, само че и на фамилията ми, тима ми, Лигата. Абсолютно скърбя ", съобщи суперзвездата на Мемфис Гризлис.

" Работа ми е да бъда по-отговорен, по-интелигентен и да не провокират пободни проблеми ", добави Морант, представен от Агенция Франс Прес.

23-годишният баскетболист призна, че се е подложил на терапия, с цел да управлява напрежението си и да се усеща по-добре.

" От две седмици я последвам, само че това не значи, че към този момент съм добре. Това е нескончаем развой ", призна той.

Той беше определен на второ място от Мемфис на драфта през 2019 година. Оттогава той не стопира да оправдава огромните очаквания, като два пъти бе избиран в Отбора на звездите.

През този сезон той има приблизително по 27,1 точки, 8,2 асистенции и 6 битки на мач. Той е с огромна заслуга за отличния сезон на Мемфис, който е на второ място в Западната Конференция сега е и сигурен участник в плейофите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР