Баскетболист от отбора на Реал (Мадрид) е дал положителна проба

...
Баскетболист от отбора на Реал (Мадрид) е дал положителна проба
Коментари Харесай

Всички отбори на Реал Мадрид под карантина

Баскетболист от тима на Реал (Мадрид) е дал позитивна проба за новия ковид Covid-19, оповестиха испанските медии, представени от Българска телеграфна агенция. Това е американецът Трей Томпкинс. Всички играчи от отбора, както и от останалите тимове на клуба, в това число и футболния, са сложени мигновено под двуседмична карантина. Различните обединения на Реал употребяват една и съща подготвителна база, което прави вероятността да има още инфектирани доста огромна.
По-рано през днешния ден баскетболната Евролига разгласи, че приключва надпреварата за неустановен интервал от време, а карантината на футболния отбор прави изиграването на идния осминафинал от Шампионската лига сред Манчестър Сити и Реал на практика невероятно на избраната дата 17 март.
В същото време Ла Лига спря шампионата в първите две дивизии на страната за идващите седмици, макар че предварителните проекти бяха те да се играят при закрити порти. По този метод Испания последва образеца на Италия, която спря всички футболни мачове в страната до 3 април, а все по-вероятни наподобява Франция и Германия да последват този образец. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР